Palermo Pro koffiebonenmachine

Koffie, cappuccino, latte macchiato of warme choco? De Palermo Pro heeft extra veel capaciteit en biedt veel heerlijke koffievariaties. Daarmee is de Palermo Pro de ideale koffiemachine voor middelgrote bedrijven en organisaties.

Koffiemachine-Palermo-Pro
Gio Coffee - Koffiemachine zakelijk - Palermo Pro - Bonen
Gio Coffee - Koffiemachine zakelijk - Palermo Pro - Front
Gio Coffee - Koffiemachine zakelijk - Palermo Pro - Lekbak
Gio Coffee - Koffiemachine zakelijk - Palermo Pro - Scherm
Gio Coffee - Koffiemachine zakelijk - Palermo Pro - Van boven

Specificaties

Specificaties

Lengte 53 cm
Breedte 33 cm
Hoogte 72 cm
Gewicht 32 kg
Verbruik 1.950 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 10 tot 35 gebruikers
Zetsnelheid 30 tot 35 seconden
Kopjes koffie 75 tot 100 per dag
Koffiereservoir 850 gram
Afvalbak 80 porties

Functies

Koffiekan functie
Heet water functie

Opties

Bijpassende onderkast
Diverse betaalsystemen

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Mochaccino
Choco
Heet water
Caffè latte
Espresschoc
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

MAAK IMPACT MET IEDERE KOP KOFFIE

Energie geven is de kern. Dat zit in ons DNA. Zo zijn we meer dan alleen een koffie- en theeleverancier. We geven energie op de werkvloer en daarbuiten. Ver daarbuiten zelfs. Met ‘Social Impact’ zetten wij ons in voor extra energie voor mensen die dat goed kunnen gebruiken.

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar het goede doel
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Lucca-Overzichtspagina

Lucca

Koffiebonen | 25 tot 75 | Melktopping
Snelste koffiebonenmachine Hoge gebruikscapaciteit Swiss Made koffiemachine
Koopprijs: €3.540,-
Verona-Pro-Overzichtspagina

Verona Pro

Koffiebonen | 5 tot 10 | Melktopping
Compacte koffiemachine Heerlijke koffievariaties met melk Meest verkochte koffiebonenmachine
Koopprijs: €1.740,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Een multifunctionele koffiemachine

Wil je al je collega’s snel kunnen voorzien van de lekkerste koffievariaties? Dit, en meer, is mogelijk met de Palermo Pro koffiemachine. Zo geniet je met een hoge zetsnelheid van slechts 30 seconden binnen no-time van een kop koffie. Daarnaast vul je, door de in hoogte verstelbare tray, ook eenvoudig iedere formaat koffiekan. Ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Je bereidt de koffiemachine ook nog eens gemakkelijk uit met een bijpassende onderkast en diverse betaalsystemen.

Altijd koffie door het grote koffiebonenreservoir

Koffie is voor werkend Nederland de brandstof waarmee je de werkdag door kunt komen. Om je dagelijks te voorzien van lekkere koffie, heeft de Palermo Pro koffiebonenmachine een extra groot koffiebonenreservoir. Minder bijvullen betekent meer tijd om te genieten van je koffie!

Samen genieten van alle koffievariaties

Met de Palermo Pro kun je samen met je collega’s genieten van een ultiem koffiemoment. Ook liefhebbers van thee en warme choco worden niet vergeten. Met de Palermo Pro haal je een multifunctionele koffiemachine in je bedrijf. Door deze vele functies kun je, met één druk op de knop, iedere koffievariatie zetten. In een handomdraai zet je zo bijvoorbeeld een kop koffie, thee of een latte macchiato.

Voordelen van de Palermo Pro koffiebonenmachine

Een Mediterraanse oplossing voor bedrijven met net iets meer koffiedrinkers. De mogelijkheid om grotere kannen koffie in één keer te zetten, maakt de Palermo Pro dé koffiemachine voor tijdens vergaderingen. De instelbare tray is geschikt voor koffiekannen van allerlei formaten. Daarnaast heeft deze koffiebonenmachine een koffiereservoir van 850 gram, waardoor bijvullen niet vaak nodig is. Ook beschikt hij over een ruime afvalbak. Deze hoef je pas na 75 koppen koffie te legen. Onbezorgd genieten!

Italiaanse elegantie en kwaliteit

De Italiaanse elegantie is direct te herkennen als je de Palermo Pro op de werkvloer ziet. Italië is de bakermat van de koffiecultuur. De Italiaanse kwaliteit zorgt voor een lange levensduur. Een stijlvolle koffiemachine die koffie bereidt zoals het in Italië gebeurt.

Geniet van de premium service

Met onze standaard premium service ontzorgen we bedrijven volledig. Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Daarom leveren we de koffie, thee en andere bijproducten altijd tot in het keukenkastje en stellen we de koffiemachine, bij plaatsing, naar jullie persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Gedurende de gehele looptijd ontvang je van ons altijd gratis service en onderhoud.