Verona Pro koffiebonenmachine

De Verona Pro is een stijlvolle koffiemachine voor bedrijfspanden met beperkte ruimte. Door het compacte formaat, past de koffiemachine perfect in een kleine keuken, pantry of wachtruimte.

Koffiemachine-Verona-Pro
Verona Pro - koffiebonenmachine - Koffiemachine op werk - Gio Coffee - Bonen
Verona Pro - koffiebonenmachine - Koffiemachine op werk - Gio Coffee - Display
Verona Pro - koffiebonenmachine - Koffiemachine op werk - Gio Coffee - Uitgifte
Verona Pro - koffiebonenmachine - Koffiemachine op werk - Gio Coffee - Bonenreservoir

Specificaties

Specificaties

Lengte 52 cm
Breedte 33 cm
Hoogte 55 cm
Gewicht 27 kg
Verbruik 1.500 Watt
Aansluiting Waterreservoir of waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 5 tot 10 gebruikers
Zetsnelheid 30 tot 35 seconden
Kopjes koffie 40 per dag
Koffiereservoir 500 gram
Waterreservoir 3,2 liter
Afvalbak 25 porties

Functies

Heet water functie

Opties

Diverse betaalsystemen
Bijpassende onderkast

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Caffè latte
Heet water
Mochaccino
Choco
Espresschoc
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Lucca-Overzichtspagina

Lucca

Koffiebonen | 25 tot 75 | Melktopping
Snelste koffiebonenmachine Hoge gebruikscapaciteit Swiss Made koffiemachine
Koopprijs: €3.540,-
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Compacte koffiebonenmachine

De Verona Pro is het kleine zusje van de Palermo Pro koffiemachine. Een stukje kleiner, maar minstens net zo snel! De stijlvolle uitstraling en het compacte formaat, maakt de Verona Pro koffiebonenmachine de ideale keuze voor kleinere bedrijfsruimtes. Door het compacte formaat (53 x 33 x 55 cm) kun je de koffiemachine namelijk overal plaatsen.

Keuze uit veel koffievariaties

Bij Gio Coffee vinden we dat je met al je collega’s moet kunnen genieten tijdens de pauze. Daarom beschikt de Verona Pro over allerlei verschillende variaties. Denk aan een heerlijk cappuccino, latte macchiato of caffè latte, maar ook een kop thee mag natuurlijk niet ontbreken. Zo geniet iedereen altijd van zijn of haar favoriet.

Meest gekozen koffiemachine

We kunnen met trots zeggen dat de Verona Pro de meest gekozen koffiemachine uit ons assortiment is. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat deze compacte koffiemachine geschikt is voor vrijwel ieder bedrijf. Dankzij het waterreservoir kun je ook zonder waterleiding genieten van koffie uit een stijlvolle koffiemachine. Met de bijpassende onderkast creëer waar je daarnaast maar wilt eenvoudig een ware koffiehoek.

Perfect voor kleinere bedrijfsruimtes

De Verona Pro is, met een zeer compact ontwerp, ideaal voor bedrijfspanden met weinig ruimte. Het kleine formaat van 53 x 33 x 50 centimeter zorgt ervoor dat hij perfect past in een kleine keuken, wachtruimte of gang. Een stijlvolle en klassieke koffiemachine van Italiaanse kwaliteit. Met de Verona Pro koffiebonenmachine zet je koffie zoals je hem in Italië drinkt.

Extra functies op aanvraag

De Verona Pro is een meer dan een uitstekende oplossing voor kantoren en werkplaatsen. Ook in de horeca, bij sportclubs en andere instellingen kun je deze compacte en stijlvolle koffiemachine tegen komen. Dankzij de extra mogelijkheden om een eigen munt of muntgeld functie toe te voegen, is de Verona koffiemachine voor iedere toepassing geschikt.

Geniet van premium service

Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Zo leveren we gratis alle koffie, thee en andere bijproducten tot in het keukenkastje. Zodra je kiest voor Gio Coffee, bezorgen en installeren we de koffiemachines gratis (t.w.v. €199,-). Onze koffiespecialist stelt meteen de koffiemachine naar persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Geen zorgen! Gedurende de gehele looptijd heb je gratis service en onderhoud.