Premium Arabica-koffiebonen

Eccellente koffiebonen

Gio Eccellente koffiebonen

De ongeëvenaarde topper van onze koffiemelanges, de Gio Eccelente. Deze koffiemelange is een ideale combinatie van selectief geplukt koffiebonen. Alleen de allerbeste koffiebonen zijn geschikt voor Gio Eccelente koffie. De herkomst van deze koffiebonen ligt in het mysterieuze Azië en het tropische Latijns-Amerika. Hier zorgen de lokale plantagehouders met uiterste precisie voor de mooiste rijpe koffiebonen.

100% arabica-koffiebonen in Gio Eccelente

Deze koffiemelange bestaat voor 100% uit arabica-koffiebonen. Dit is de reden van de opvallend sterke smaak van de Gio Eccelente. Arabica-koffiebonen groeien namelijk in hoger gelegen gebieden. Koffieplanten die in een bergachtige omgeving groeien hebben minder last van insecten en plantziektes. Het rustige klimaat zorgt voor een hogere weerstand van de plant. Dit alles heeft als gevolg dat de arabicaplant een lager caffeïnegehalte bevat. De keerzijde hiervan is een meer aanwezige smaak, wat de Gio Eccelente tot een koffiesoort voor de echte liefhebber maakt.

De heerlijkste koffie voor de echte koffiedrinker

De Gio Eccelente is een koffiemelange die een glimlach op je gezicht brengt. Dit is te wijten aan de milde body en gebalanceerde smaak. Een ronde en zachte koffie met een lichte chocolade afdronk. Deze vriendelijke smaak komt door de tonen van jasmijn en melkchocolade, gecombineerd met rode vruchten en een vleugje citrus. Juist door deze ondertoon met een zuurtje komt de mokkasmaak echt tot zijn recht. De Gio Eccelente is een medium roast die perfect is voor iedere situatie.

Voor elk bedrijf de Gio Eccelente

Een zwart kopje koffie voor die blauwe maandagen, of juist een lekkere macchiato tijdens de vergadering. Alles kan met deze sublieme koffiemelange. Ook voor grote kannen koffie is de Gio Eccelente natuurlijk geschikt. Zo kan je een grote groep collega’s gemakkelijk van koffie voorzien. De ongekende smaakbeleving van de Eccelente maakt van iedere vergadering een personeelsfeestje. Zo blijft iedereen bij de les, mét een goed humeur.

Geschikt voor meerdere koffievariaties

Naast de macchiato en het simpele kopje zwart is de Gio Eccelente in veel meer koffieblends te gebruiken. Een lekker sterke espresso bijvoorbeeld, om de dag te breken. Een snelle oppepper die toch vol van smaak is. Ook voor de liefhebbers van cappuccino is de Gio Eccelente goed te gebruiken. De smaken van de Gio Eccellente komen goed uit in diverse koffievariaties met melk. Zo heb je bijvoorbeeld altijd de lekkerste cappuccino op je werk.

Gio Coffee staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Dit zie je terug aan het keurmerk op de verpakking. Wij zijn namelijk partner van Rainforest Alliance. Dit is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de koffieboer.

Een vrijblijvende koffieproeverij

Het beste is natuurlijk om zelf te proeven wat de Gio Eccelente zo geweldig maakt. Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf. Een rustig middagje koffie drinken met een van onze specialisten. Alle koffiemelanges uit ons assortiment passeren de revue. Neem nu contact op met een van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen!

Wil je meer weten over de Gio Eccellente koffiebonen?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Eccellente koffiebonen?