Gio Coffee suikers voor zakelijk gebruik

Handige suikersticks voor jouw koffiehoek

De suikersticks zijn ideaal voor koffiedrinkers die de koffie het liefst nét iets zoeter drinken. De handige suikersticks bevatten de perfecte hoeveelheid suiker (4 gram) voor één kop koffie en zijn een handig alternatief voor de ouderwetse suikerpot. De extra fijne kristalsuiker zorgt ervoor dat de suiker snel oplost. Kortom: een toevoeging aan iedere koffiehoek!

Ben je op zoek naar een alternatief voor suikersticks? We hebben ook nog Canderel zoetstof sticks en Van Gilse suikerklontjes.

Altijd voldoende voorraad

Zodra je kiest voor Gio Coffee hoef je je geen zorgen te maken over het inventariseren van de koffiehoek. Op vaste momenten, die we gezamenlijk afspreken, komt één van onze ingrediëntenvertegenwoordigers langs om jouw voorraad bij te vullen. Zo kun jij altijd kunt genieten van heerlijke koffie! 

Maak de koffiehoek compleet:

Gio Coffee Melkcupjes
Lekker van Friesche Vlag Lange houdbaarheid Gemakkelijk te openen
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.