Bamboe roerstaafjes

Maak je koffiehoek duurzaam compleet

Een koffiehoek is niet compleet zonder roerstaafjes. Niet iedereen drinkt de koffie zwart: een roerstaafje is daarom een handige keuze en ideaal om de melk en/of suiker door de koffie heen te roeren. Bamboe is ook nog eens een duurzame keuze. Bamboe groeit snel en het kost minder water om een roerstaafje te produceren.

Geen zorgen over de voorraad van roerstaafjes

De roerstaafjes zijn verpakt in 2.000 stuks, zodat je er lang mee vooruit kunt. Doordat een roerstaafje eenmalig wordt gebruikt, is een voorraad aan roerstaafjes wel aan te raden. Zijn de roerstaafjes alsnog op? Geen zorgen! Voordat je het weet, komt onze koffiespecialist langs om de gewenste producten aan te vullen. Zo ben je altijd voorzien van alles wat je nodig hebt voor een heerlijke kop koffie.

Maak de koffiehoek compleet:

Gio Coffee Melkcupjes
Lekker van Friesche Vlag Lange houdbaarheid Gemakkelijk te openen
Gio-Coffee-Suikersticks
Eenvoudig een zoetere smaak Extra fijn en lost snel op In handige dispenserdoos

Veelgestelde vragen

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.