Van Gilse Suikerklontjes voor zakelijk gebruik

Perfect voor in je koffie of thee

Suikerklontjes of suikersticks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op de werkvloer. De verpakking is zo ontworpen dat je gemakkelijk en snel een suikerklontje kunt pakken: mooi gepresenteerd en herkenbaar. Met een suikerklontje heb je meteen de juiste dosering voor jouw kopje koffie!

Ben je op zoek naar een alternatief voor suikerklontjes? We hebben ook nog Canderel zoetstof sticks en Gio Coffee suikersticks.

Geen zorgen over de voorraad

Zodra je kiest voor Gio Coffee hoef je je nooit meer zorgen te maken over de voorraad van al jouw koffie- en theebenodigdheden. Op een vast afgesproken moment komt jouw ingrediëntenvertegenwoordiger langs om de voorraad bij te vullen. Zo kun je altijd genieten van heerlijke koffie!

Maak de koffiehoek compleet:

Gio Coffee Barista Workstation
Altijd een nette koffiehoek Voor alle kleine koffieproducten Gemakkelijk uitneembaar
Gio Coffee Melkcupjes
Lekker van Friesche Vlag Lange houdbaarheid Gemakkelijk te openen
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.