Ontdek alle Franke koffiemachines

Horecakwaliteit koffie met perfect melkschuim voor op de werkvloer. Waar je ook naar op zoek bent, wellicht een koffiemachine voor een groot kantoor of met een betaalsysteem, met alle verschillende opties is er altijd een passende Franke.

Actie
Franke-A600-Overzichtspagina.png
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Exclusieve espressomachine met melk Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €18.450,- €16.605
Actie
Franke-A400-Overzichtspagina
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Optimale hygiëne door EasyClean Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €13.450,- €12.105
Actie
Franke-A800-Overzichtspagina
Koffiebonen | 50 tot 200 koffiedrinkers
Topprestaties bij hoge aantallen Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €20.250,- €18.225
Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 1

Een uniek melk- en reinigingssysteem

Als je het ons vraagt kenmerken de Franke koffieautomaten zich door twee unieke eigenschappen, die ook nog eens veel met elkaar te maken hebben: het melk- en reinigingssysteem. Iedere Franke koffiemachine is uitgerust met een uitmuntend melksysteem. Een Zwitserse technologie die uniek is in zijn soort en gegarandeerd de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s zet. Daarnaast zijn de Franke koffieautomaten in staat om zichzelf, met één druk op de knop, automatisch te reinigen. Zo geniet je van de lekkerste bonenkoffie met verse melk, zonder de nadelen van het onderhoud.  

Vergelijk de Franke koffiemachines>

Ben je toch op zoek naar een andere koffiemachine?

Bij Gio Coffee hebben we een ruim assortiment aan kwalitatieve koffiemachines: van koffiebonen tot instant en fresh brew. Ontdek jouw ideale koffiemachine voor bij jou op de werkvloer!

Bekijk alle koffiemachines>

De service van Gio Coffee

Wij geloven dat goede service de koffie nóg beter laat smaken. Met deze drie beloftes garanderen wij altijd uitstekende service voor onze klanten.

Franke A400 koffiebonenmachine met verse melk in kantoor zakelijk

Franke A400: simpele perfectie

Geniet tot wel 100 koppen koffie per dag van de lekkerste koffievariaties met de uitmuntende Franke A400 MS EC. Deze volautomatische espressomachine is uitgerust met een uniek  MilkSystem en laat jou zo binnen een handomdraai genieten van bijvoorbeeld een perfect gelaagde latte macchiato van barista kwaliteit. Eenvoudig met één druk op de knop via het full-colour touchscreen. En niet alleen genieten maakt de Franke A400 je heel gemakkelijk, ook de reiniging neemt hij volledig uit handen. Dankzij het automatische EasyClean reinigingssysteem hoef jij alleen nog maar het reinigingsmiddel toe te voegen. Ideaal toch?!

Ontdek de Franke A400>
Download brochure

Gio-Coffee-Franke-A600-koffiebonenmachine-foammaster-cappuccino-melk-melkschuim-professioneel-zwart

Franke A600: een unieke combinatie

Ontdek dé koffieoplossing voor veel koffieliefhebbers: de Franke A600 FM CM. Deze Zwitserse koffiemachine is voorzien van de unieke FoamMaster en CleanMaster combinatie, en zet tot wel 150 koppen koffie per dag. De FoamMaster™ zorgt, in combinatie met de dubbele molen, voor unieke koffievariaties waar je hart sneller van gaat kloppen. Met één druk op het 8-inch touchscreen display geniet je van jouw favoriete koffievariatie én reinigt de koffiemachine zichzelf aan het einde van de dag volledig. Dankzij het geïntrigeerde reinigingspatroon en separaat reinigingsreservoir van de CleanMaster, reinigt deze koffiemachine zichzelf HACCP-conform zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Ontdek de Franke A600>
Download brochure

Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 2

Franke A800: ongekende capaciteit

Een unieke koffiemachine met ontelbare opties: dat is de Franke A800. Met de speciale FoamMaster technologie tilt Franke jouw energiemoment naar een hoger niveau. Of je nu kiest voor een cappuccino of een sterke espresso, deze Swiss Made koffiemachine is voorzien van een 10,4 inch full-colour touchscreen waardoor met één druk op de knop alles mogelijk is. Maar liefst 250 keer per dag. Ongekend hoge aantallen, die deze Franke koffiemachine perfect maakt voor het leveren van topprestaties. Het EasyClean systeem maakt de beleving van deze koffiemachine helemaal af. Zo reinigt de Franke koffiemachine zichzelf volledig volgens de strengste hygiënenormen.

Ontdek de Franke A800>
Download de brochure

De Franke koffieautomaat: precies zoals jij hem wilt

We snappen natuurlijk als geen ander dat ieder bedrijf anders is. Daarom beweegt de Franke koffiemachine mee met jouw wensen! Door de modulaire elementen van Franke stel je zelf jouw ideale koffiemachine samen. Denk bijvoorbeeld aan een betaalsysteem. Ideaal voor als je de koffieliefhebber een kleine vergoeding wilt vragen. Maar ook een koppenwarmer en een opstelling met twee koffiemachines, behoren tot de mogelijkheden!  

Ontdek de mogelijkheden>

Vraag meer informatie aan

Meer weten over een koffiemachine? Laat hier je gegevens met je vraag of opmerking achter. Wij beantwoorden deze binnen 1 werkdag.

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee