Gio Coffee Choco voor de koffiemachine

Warme chocolademelk op het werk

Voor de koffiemachines met een chocolademelk functie, hebben we Gio Coffee Choco: een chocoladetopping voor warme chocolademelk. De cacaopoeder is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde cacaobonen en perfect voor de échte liefhebber van warme choco. Heerlijk op een koude winterdag om lekker mee op te warmen!

Heb je of ben je geïnteresseerd in een koffiemachine die geen chocolademelk functie heeft? Geen probleem! Je kunt altijd kiezen voor de chocosachets van Van Houten!

Méér dan alleen chocolademelk

De Gio Coffee Choco is niet zomaar een chocotopping. De cacaobonen die hierin zijn verwerkt, worden met zorg en precisie geselecteerd. Voor ieder product streven we namelijk naar de hoogste kwaliteit. Wist je trouwens dat je naast warme chocolademelk ook een mochaccino kunt maken met Gio Coffee Choco? Een heerlijke samenstelling van espresso, warme melk en chocotopping!

Koffiemachines met chocolademelk functie:

Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606
Actie
Trento-Compact-Overzichtspagina
Instant koffie | 10 tot 50 koffiedrinkers
Compact formaat en hoge zetsnelheid Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.095,- €1.886

Veelgestelde vragen

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.