Sfeerbeeld-Gio-Coffee-The-Barista-Choice-Koffiebonen-Zakelijk

Ontdek de noodachtige Autumn Edition

Terwijl de bomen hun blaadjes laten vallen, kun jij heerlijk genieten van de herfst met een kop Barista Choice Autumn Edition koffie. Met tonen van hazelnoot, bosvruchten en cacao ontstaat een heerlijke koffiebonenmelange. Vergezelt met een kleine zuurtje in de afdronk, drink je de Autumn Edition extra speciaal als mochaccino.

100% Arabica koffiebonen

De bijzondere smaaktonen van onze koffiemelanges ontstaan door zorgvuldig gemaakte combinaties van de lekkerste 100% Arabica koffiebonen van over de hele wereld. Zo halen we voor deze koffiemelange koffiebonen uit Honduras, Guatemala, Brazilië, Colombia en Indonesië. Alle koffieplantages zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Zo bewaken we de kwaliteit van onze koffie en zorgen we ervoor dat het niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur. En dat proef je!

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Zomerdeal
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €2.100,-
Lucca-Lattiz-Overzichtspagina

Lucca Lattiz

Koffiebonen | 25 tot 75 | Verse melk
Baristakwaliteit melkschuim Minimaal dagelijks onderhoud Koffiemachine met hoge capaciteit
Koopprijs: €5.040,-
Zomerdeal
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.