Sfeerbeeld-Gio-Coffee-The-Barista-Choice-Koffiebonen-Zakelijk

Ontdek de frisse Spring Edition

Met vogeltjes die buiten fluiten en de opkomende bloemetjes wil je natuurlijk een koffiemelange die perfect past bij dat gevoel. Daarvoor hebben we de frisse en fruitige Barista Choice Spring Edition! Geniet van een heerlijk volle smaak met nootachtige accenten en tonen van karamel. Een perfecte koffiemelange voor iedere koffievariatie.

90% Arabica, 10% Robusta koffiebonen

Voor de lekkerste smaakbeleving combineren we 90% Arabica koffiebonen en 10% Robusta koffiebonen vanuit Guatemala, Colombia, Brazilië, Uganda en Costa Rica. En wist je dat al onze koffiebonen afkomstig zijn van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages? Zo zorgen we ervoor dat onze koffie niet schadelijk is voor mens, milieu en natuur. Zo kun je nog meer genieten van jouw heerlijke kop koffie.

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.