Sfeerbeeld-Gio-Coffee-The-Barista-Choice-Koffiebonen-Zakelijk.jpg

Ontdek de kruidige Barista Choice Winter Edition 

Haal de winter in huis met deze heerlijk kruidige koffiemelange. Met tonen van mokka en chocolade gecombineerd met een zoete nasmaak kun je even heerlijk opwarmen op een koude winterdag. Het sterke karakter van de Winter Edition maakt hem perfect om te drinken als espresso, maar zeker ook als koffievariatie met melk kun je er echt van genieten.

80% Arabica, 20% Robusta koffiebonen  

De koffiebonen voor de Barista Choice zijn afkomstig van over de hele wereld. Speciaal voor de Winter Edition gebruikten we 80% Arabica koffiebonen en 20% Robusta koffiebonen uit Honduras, Ethiopië, Brazilië, Peru en Java. Stuk voor stuk van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw kop koffie niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur. 

Koffiemachines passend bij deze koffie

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.