Trento Medium koffiemachine

Binnen 8 seconden heb je met de Trento Medium instant koffiemachine een heerlijke kop koffie. Naast gewone koffie en espresso kan je met de Trento ook cappuccino, mochaccino of warme choco maken. Ideaal voor grote bedrijven.

Koffiemachine-Trento-Medium-Gio Coffee-Instant koffieautomaat
gio-coffee-trento-medium-instantkoffiemachine-lekbak
gio-coffee-trento-medium-instantkoffiemachine-verlichting
gio-coffee-trento-medium-instantkoffiemachine-koffievariaties

Specificaties

Specificaties

Lengte 58 cm
Breedte 32 cm
Hoogte 71 cm
Gewicht 29,5 kg
Verbruik 2.300 - 3.100 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 25 tot 75 gebruikers
Zetsnelheid 8 seconden
Kopjes koffie 265 per dag
Koffiereservoir 475 gram

Functies

Koffiekan functie
Gescheiden (heet-) wateruitgifte
Intelligente uitgifte verlichting
Volautomatisch reinigingsprogramma
Energiespaarstand

Opties

Diverse betaalsystemen
Bijpassende onderkast

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Mochaccino
Choco
Heet water
Caffè latte
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-
Trento-Fresh-Brew-Overzichtspagina

Trento Fresh Brew

Fresh brew koffie | 10 tot 75 | Melktopping
Heerlijke traditionele filterkoffie Topkwaliteit van Nederlandse makelij Innovatieve filterloze technologie
Koopprijs: €2.520,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Groter dan de Trento Instant Small

De grotere broer van de Trento Instant Small is net zo snel, maar dan nog groter en sterker. Zo is de Trento Instant Medium één van de grootste instant koffiemachines. Deze koffiemachine biedt de mogelijkheid om continu en intensief koffie te zetten. Ideaal voor drukke momenten zoals een gezamenlijke lunch of in de ochtenduren. De gebruikerscapaciteit is zeer groot door onder andere de hoge zetsnelheid. Deze eigenschappen maken de Trento Medium perfect voor grotere bedrijven.

Koffiemachine voor grote bedrijven

De Trento Medium is de instant koffiemachine met de grootste capaciteit. Perfect voor bedrijven tot 75 gebruikers. Door de koffiekanfunctie kun je hele grote groepen mensen van een heerlijke kop koffie voorzien. Daarnaast heb je geen last meer van lange rijen voor de koffieautomaat door de snelle zettijd.

Maak kennis met alle koffievariaties

Niet alleen de kop zwarte koffie uit deze koffiemachine is verrukkelijk, ook alle varianten met melk hebben een perfecte smaakbalans door de juiste verhouding tussen koffie en melk. Een betoverende latte macchiato of een romige caffè latte? Het is allemaal mogelijk met deze alleskunner. Ook als je zin hebt in een kop thee is de Trento Medium er voor je. En op de koude winterdagen kun je zelfs kiezen voor een fantastisch lekkere kop warme choco!

Veelzijdige vriesdroog-koffiemachine

De functiemogelijkheden van de Trento Medium zijn eindeloos. De royale selectie van wel twaalf koffievarianten en razendsnelle uitgifte alleen al, maakt dit tot één van onze beste instant koffiemachines. Gebruik je de Trento even niet? Dan gaat hij automatisch in de energiebespaarstand. Zo ben je al duurzaam bezig voordat je koffie koud is. Combineer dat met een volautomatische reiniging en koffiekanfunctie, en je hebt een buitengewoon ideale koffiemachine voor kantoren.

Ongekende zetsnelheid voor korte pauzes

Lang wachten op een kop koffie is verleden tijd. Met een uitgiftetijd van slechts acht seconden en de dubbele uitgiftefunctie, heb je een zettijd van vier seconden per kop koffie. Een supersnelle koffiemachine! Geen zorgen, de kwaliteit blijft met iedere kop gegarandeerd perfect.

Vraag een proefplaatsing aan

Wil je graag weten wat deze instant koffiemachine voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek het tijdens een proefplaatsing! Wat dat inhoudt? We plaatsen geheel vrijblijvend een koffiemachine bij jou op kantoor met 30 dagen bedenktijd. Zo kunnen alle collega’s op hun gemak de koffie proeven en ervaren. Wil je nooit meer anders? Dan laten we de koffiemachine staan! Ben je toch niet overtuigd? Dan halen we hem gewoon weer bij je op.