Lucca koffiebonenmachine

De stijlvolle Lucca koffiebonenmachine is hét topmodel van Gio Coffee. De Lucca is eenvoudig te bedienen en zet geruisloos de lekkerste koffievariaties. Dankzij de grote capaciteit en hoge zetsnelheid is deze koffiemachine ideaal voor middelgrote en grote bedrijven met veel koffieliefhebbers.

Professionele koffiebonenmachine voor op kantoor. De Lucca - Gio Coffee
Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 1
Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 2
Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 3
Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 4

Specificaties

Specificaties

Lengte 55 cm
Breedte 32 cm (excl. Lattia)
Hoogte 81 cm
Gewicht 49,4 kg
Verbruik 3.000 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 25 tot 75 gebruikers
Zetsnelheid 20 tot 25 seconden
Kopjes koffie 180 tot 240 per dag
Koffiereservoir 2.300 gram
Afvalbak 100 tot 110 porties (doorvoer optioneel)

Functies

Koffiekan functie
Dubbele uitgifte functie
Gescheiden (heet-) water uitgifte
Koffiesterkte instelbaar
Volautomatisch reinigingsprogramma

Opties

Dubbele molen
Diverse betaalsystemen

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Caffè latte
Choco
Heet water
Mochaccino
Espresschoc
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Actie
Lucca-Lattiz-Overzichtspagina

Lucca Lattiz

Koffiebonen | 25 tot 75 | Verse melk
Baristakwaliteit melkschuim Minimaal dagelijks onderhoud Koffiemachine met hoge capaciteit
Koopprijs: €5.640,-
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Professionele koffiebonenmachine

In de Lucca koffiebonenmachine vind je alle eigenschappen waar Gio Coffee voor staat. Heerlijk verse koffie uit een stijlvolle koffiemachine. Een totaaloplossing die in alle gemakken voorziet. Dankzij de grote capaciteit en hoge zetsnelheid is de Lucca geschikt voor middelgrote en grote bedrijven. Deze professionele koffiebonenmachine weet de beste koffiekwaliteit te garanderen.

Vrijwel alle koffiemelanges mogelijk

Smaken verschillen en dat geldt zeker voor koffie. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om koffie gaat. Met de Lucca koffiebonenmachine haal je een echte totaaloplossing in huis. De koffiemachine weet allereerst heerlijke zwarte koffie te zetten, maar ook een perfecte espresso en een verrukkelijke latte macchiato behoren tot de mogelijkheden. Mocht het voorkomen dat je voor de variatie een kop thee wil zetten, ook dan staat de Lucca tot je dienst. Met de ‘heet water’ functie heb je vliegensvlug een kop thee.

Snelle koffiebonenmachine

Nu rest de vraag; moet koffie dan zo snel uit de koffiemachine komen? De Lucca koffiebonenmachine heeft deze eigenschap omdat deze koffiemachine is ontwikkeld voor grote bedrijven en instellingen. Lange wachtrijen voor een koffiemachine zijn een grote ergernis. De Lucca zet koffie binnen 25 seconden. Ondanks de hoge zetsnelheid blijft de kwaliteit behouden en de extractietijd optimaal. Iedereen op de werkvloer heeft hierdoor razendsnel een lekkere kop koffie. We bevelen de Lucca dan ook aan voor bedrijven met 25 of meer medewerkers.

Een koffiemachine in een openbare ruimte?

De Lucca koffiebonenmachine beschikt daarnaast over een uitgebreide functie om betaalsystemen toe te voegen. Hiermee kun je direct betalingen accepteren van klanten die koffiedrinken. Handig en het bespaart een hoop tijd!

Lucca: koffie drinken in stijl

De Lucca is niet zo maar een koffiebonenmachine. De unieke uitstraling valt direct op. Dit stijlvolle model wordt geroemd om het minimalistische design. Dit is te danken aan de rechte vormgeving en de strakke afwerking met zwarte piano-lak. Dankzij het intelligent verlichte display is de bediening voor iedereen eenvoudig te begrijpen. Koffie zetten doe je letterlijk met één handomdraai.

Zwitserse kwaliteit koffiemachine

Een koffiemachine is een investering voor de lange termijn. Je wilt er ongetwijfeld nog vele jaren van genieten. De Lucca koffiebonenmachine is gemaakt in Zwitserland. Dit land staat bekend om productie die wordt gekenmerkt door hoge precisie en kwaliteit. De Lucca is daarom ook wel de ‘Rolex’ onder de koffiemachines! Een ander interessante eigenschap is de lage geluidsproductie. Om zo geruisloos mogelijk koffie te zetten is deze koffiemachine voorzien van de nodige isolatie.

Extra functies voor al je koffiewensen

Soms zijn er medewerkers met speciale koffiewensen. Dat weten we bij Gio Coffee maar al te goed. Daarom is de Lucca koffiebonenmachine voorzien van diverse extra functies. Zo kan je de smaakintensiteit volledig naar eigen wens instellen. Met deze koffiemachine kan je ook direct een hele koffiekan zetten, mocht je voor een grote groep tegelijkertijd koffie willen. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat alle functies eenvoudig te herkennen zijn. Ben je klaar met koffiezetten? Het semi-automatische reinigingsprogramma helpt je met de reiniging!