Lucca Lattiz koffiebonenmachine

De Lucca Lattiz bereidt in 2 stappen een heerlijke cappuccino of latte macchiato met hoge kwaliteit melkschuim. Door de stijlvolle vormgeving is deze koffiemachine het paradepaardje in iedere werkomgeving. Met deze 2-step cappuccino maker is 100% gemak gegarandeerd doordat je geen dagelijks onderhoud hebt. Dit maakt de Lucca Lattiz uniek!

Tijdelijke actie: 2 maanden gratis

Wil je twee maanden profiteren van een gratis Lucca Lattiz koffiebonenmachine? Kies nu voor de Lucca Lattiz en betaal twee maanden geen huur voor jouw koffiemachine. Profiteer van €188,- korting!

Claim jouw Lucca Lattiz>

Koffiemachine-Lucca-Lattiz-Gio Coffee-Zakelijk
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail 3
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail 6
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail 4
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail 2
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail
Gio Coffee - Lucca Lattiz - Koffiebonenmachine - Verse melk - Detail 5

Specificaties

Specificaties

Lengte 55 cm
Breedte 62,5 cm
Hoogte 81 cm
Gewicht 49,4 + 15 kg
Verbruik 3.000 + 3.000 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 25 tot 75 gebruikers
Zetsnelheid 20 tot 25 seconden
Kopjes koffie 180 tot 240 per dag
Koffiereservoir 2.300 gram
Afvalbak 100 tot 110 porties (doorvoer optioneel)

Functies

Koffiekan functie
Smaakintensiteit instelbaar
Melkschuimkan functie
Volautomatische reiniging
Dubbele uitgifte
Gescheiden (heet-) water uitgifte

Opties

Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Caffè latte
Choco
Heet water
Mochaccino
Espresschoc
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Lucca-Overzichtspagina

Lucca

Koffiebonen | 25 tot 75 | Melktopping
Snelste koffiebonenmachine Hoge gebruikscapaciteit Swiss Made koffiemachine
Koopprijs: €3.540,-
Franke-A600-Overzichtspagina.png

Franke A600

Koffiebonen | 50 tot 150 | Melktopping
Exclusieve espressomachine met melk Gemakkelijke en efficiënte bediening Optimale hygiëne door EasyClean
Koopprijs: €16.140,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Unieke en snelle koffiemachine

Maak kennis met de Lucca Lattiz. De innovatieve koffiebonenmachine van Gio Coffee met verse melkoplossing. De Lucca Lattiz, waarbij de kwaliteit van het melkschuim hoog in het vaandel staat, biedt een unieke variëteit aan heerlijke koffies. Door de snelheid en eenvoudige bediening, is dit cappuccino apparaat ideaal voor bedrijven tussen 25-75 koffiedrinkers. Met twee drukken op de knop heb je een heerlijke cappuccino of latte macchiato op kantoor van horeca kwaliteit.

Unieke melkoplossing voor bedrijven

Barista kwaliteit op het werk, daar staat de Lucca Lattiz voor. Met deze koffiebonenmachine heb je een cappuccino of latte macchiato met melkschuim volgens de hoogste maatstaf. Iedere medewerker valt gegarandeerd voor deze koffie van barista kwaliteit. Wie hem bedient maakt niet uit. Door de eenvoudige interface spreekt de bediening voor zich. En omdat hij super snel is, heb je binnen een paar seconden jouw cappuccino.

Hoge kwaliteit koffie op kantoor

Say hello to cappuccino met verse melk op kantoor. Met de grote keuze aan koffievariaties, bedient de Lucca Lattiz iedereen die van goede koffie houdt. De snelheid van de koffieautomaat maakt hem ideaal voor grotere groepen koffiedrinkers. Met de extra kannenfunctie, die standaard op deze koffiemachine aanwezig is, maakt de Lucca Lattiz ook een perfecte koffiemachine tijdens vergaderingen. Doordat het onderhoud minimaal is, bespaar je ruim 15 minuten per dag ten opzichte van een koffiemachine met ingebouwde verse melkoplossing.

Lekkere cappuccino op kantoor

De unieke Lucca Lattiz combinatie is speciaal ontworpen voor bedrijven en staat ook wel bekend als de 2-step cappuccino maker. Deze koffiebonenmachine bestaat namelijk uit twee elementen. In de eerste stap pak je het melkschuim uit de aparte Lattiz, een kleine melkopschuimer waarin een los melkpak zit: de Lattiz ‘bag-in-box’. Vervolgens zet je het kopje onder de Lucca koffiebonenmachine en druk je op de knop voor koffie. En voilà, jouw 2-step cappuccino op kantoor is een feit.

Koffiemachine met unieke service

Barista kwaliteit betekent de hoogst mogelijke service. Bij Gio Coffee verlenen we enkel premium service. Dit betekent onder anderen gratis levering, installatie en een welkomstpakket t.w.v. €100,- cadeau bij jouw Lucca Lattiz koffiemachine. En dat is pas het begin. Wanneer de koffiemachine eenmaal staat, ontzorgen wij jouw bedrijf volledig. Op vaste momenten komen we langs en vullen we letterlijk de koffie aan tot in het keukenkastje. Zo heb je altijd koffiegarantie.