Gio Coffee onderkast Medium

Creëer een professionele koffiehoek

De stevige onderkast heeft een wit bovenblad en is volledig afgewerkt met een mooie, donkere houtfineer en RVS handgrepen. De medium onderkast voor koffiemachines is hierdoor ideaal om in open ruimtes te plaatsen. Perfect voor een professionele presentatie van jouw koffiemachine op kantoor, in de winkel of in een bedrijfskantine. Naast de productschappen en de bekerdispenser, is er achter de kastdeur aan de voorkant veel opbergruimte. Ideaal voor alle overige koffiebenodigheden.

Complete koffiehoek voor bedrijven

Wil je jouw koffiehoek uitbreiden? Het is mogelijk om meerdere onderkasten aan elkaar te koppelen, waardoor je een complete koffiehoek creëert. Daarnaast is de onderkast uit te bouwen met een achterwand en/of koffietafels. Voor een compacte koffiemachine hebben we ook nog een kleinere onderkast: Gio Coffee onderkast (small).

Passende koffiemachines bij de onderkast:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.