Hoppe koeken voor bij de koffie

Geniet van lekkere Hoppe koeken

Met de Hollandse koekvariaties van Hoppe, heb je keuze uit zes lekkere koeken: Jan Hagel, cafe noir, speculaasje, marmorkoekje, sprits en stroopwafel. Doordat de koekjes per stuk zijn verpakt, blijven ze extra lang goed en geniet je altijd van een vers koekje. De variatemix van Hoppe koeken leveren we in een doos met 150 koekjes, onderverdeeld in 6 variaties.

Verras jouw gasten

De koekjes zijn geschikt voor ieder moment, denk aan: een evenement, een overleg met een klant of een belangrijke vergadering. Door de verschillende koekvariaties is er altijd wel een passend koekje. Serveer jouw koffie en Hoppe koek in combinatie met een Gio Coffee kopje voor een complete koffiebeleving!

Maak de koffiehoek compleet:

Gio Coffee Magazinepakket
Compleet koffiemoment 5 verschillende magazines Elke maand een nieuw pakket
Gio Coffee Stroopwafels
Vers vanuit de bakkerij Heerlijk voor bij de koffie Verras je klanten en bezoekers

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.