Friesche Vlag halvamel koffiemelk voor koffie zakelijk

Friesche vlag koffiemelk voor iedere koffie

Verzacht je koffie met deze milde halfvolle koffiemelk van Friesche Vlag! Door de lange houdbaarheid is deze koffiemelk ideaal voor op de werkvloer. Daarnaast bevat de koffiemelk slechts 4% vet. Kortom: een verrukkelijke koffiemelk die perfect past bij de lekkerste koffie!

Geen zorgen over de voorraad

Zodra je kiest voor Gio Coffee hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad. Op een afgesproken moment komt de ingrediëntenvertegenwoordiger van jouw regio langs om de gewenste producten aan te vullen. Dat noemen we zorgeloos genieten van de lekkerste koffie.

Maak de koffiehoek compleet:

Gio-Coffee-Suikersticks
Eenvoudig een zoetere smaak Extra fijn en lost snel op In handige dispenserdoos
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Hoe vaak moet ik een koffiemachine reinigen?

  Het dagelijks onderhoud aan een koffiemachine is afhankelijk van de zetmethode en de melksoort. Bij een koffiebonenmachine moet je bijvoorbeeld het residubak legen. Ook de melksoort is bepalend voor het onderhoud. Zo heeft verse melk meer dagelijks onderhoud nodig dan melktopping.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.