Kartonnen Gio Coffee bekers voor zakelijk gebruik

Stijlvol en stevig

Met onze kartonnen koffiebekers kun je gemakkelijk en snel een heerlijke koffie aanbieden. Om direct op te drinken, maar ook in de vorm van een koffie-to-go met onze stijlvolle bekerdeksels. De bekers zijn extra dik en daardoor ook hittebestendig. Wil je de koffiebekers op een praktische manier presenteren? Met de RVS bekerdispenser kunnen jouw collega’s en gasten op een gemakkelijke en hygiënische manier een beker pakken!

Altijd voldoende koffiebekers

Zodra je voor Gio Coffee kiest, hoef je je geen zorgen te maken over de voorraad aan koffiebekers. Op een vast moment komt de ingrediëntenvertegenwoordiger langs om de gewenste producten aan te vullen. Zo kun jij zorgeloos genieten van onze heerlijke koffie!

Combineer met de kartonnen bekers:

Gio Coffee RVS Bekerdispenser
Handig en stijvol Capaciteit van 100 bekers Aan de muur te bevestigen
io Coffee bekertray
Koffie voor 6 collega's Draagt makkelijk Sterk en duurzaam kunststof
Gio Coffee bekerdeksels
Ideaal voor koffie-to-go Altijd warme koffie Comfortabel en hygiënisch

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.