Van Houten Choco Dream

Warme chocolademelk in een 1-kops zakje

Helaas heeft niet iedere koffiemachine een chocolademelk functie. Met de 1-kops sachet van Van Houten is dit probleem verleden tijd. Het enige wat je hoeft te doen is heet water toevoegen en je hebt in no-time een heerlijke warme chocolademelk. De chocosachet is perfect gedoseerd voor één choco. Verras jouw collega’s, klanten of gasten met een energiemoment tijdens de koude winterdagen!

Koffiemachines met chocolademelk

De hoogste kwaliteit cacao

Van Houten is onderdeel van de Barry Callebaut Group en dit is één van de grootste cacaoproducenten ter wereld. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit van cacao en dat is te proeven. Zij zijn onderdeel van de Cacao Horizons Foundation en zetten zich hiermee in voor een duurzaam productieproces, eerlijke prijzen en ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

Koffiemachines met chocolademelk functie:

Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606
Actie
Trento-Compact-Overzichtspagina
Instant koffie | 10 tot 50 koffiedrinkers
Compact formaat en hoge zetsnelheid Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.095,- €1.886

Veelgestelde vragen

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.