Als toonaangevende geluidsstudio is een goede kop koffie met verse koffiebonen voor Iyuno Netherlands onmisbaar. “Gio Coffee ontzorgt! De koffievoorraad en het onderhoud houden ze op afgesproken tijden in de gaten en op peil. Hierbij houden ze rekening met het gebruikt en wordt er niet standaard een doos koffie geleverd door de postbode. Daarnaast hoeven we het natuurlijk niet zelf in de gaten te houden, zo grijpen we nooit mis!”

Lees meer>

Gio Coffee Lucca koffiemachine bij Iyuno Netherlands BV

De koffiemachine als middelpunt van de kantine

Naast dat je de Lucca met haar stijlvolle design graag in de spotlight zet, is het ook een praktische keuze. Met alle zelfstandige ondernemers, die gebruikmaken van de geluidsstudio’s van Iyuno Netherlands, weet iedereen gemakkelijk zijn weg naar de koffiemachine in de kantine te vinden. De Lucca koffiebonenmachine verzorgt rond 9.30 uur ’s ochtends samen met de Grande koffiebonen in razend tempo voor de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s. Kun je halverwege de morgen wel een extra oppepper gebruiken? Deze koffiemelange is heerlijk voor een goede espresso met Italiaanse allure.

Gio Coffee Iyuno Netherlands BV

De stem van Iyuno Netherlands

Grote kans dat je onbewust al wel eens iets hebt gezien, of eigenlijk gehoord natuurlijk, wat in de Iyuno Netherlands studio’s is ontstaan. Voor het gros van de Nederlandse (teken)films, maar ook voor documentaires, commercials of games, is de audio door hen verzorgt. Er wordt dagelijks in 11 verschillende studio’s samen met zelfstandige ondernemers gewerkt aan alles wat een stem nodig heeft, voor binnen- en buitenland. En niet alleen in het Nederlands. Ze verzorgen eveneens Vlaams, Duits, Zweeds, Noors, Deens, Fins en Frans.

Van deze producten geniet Iyuno Netherlands BV:

Gio Coffee Premium Mlek Cappuccino
100% magere melk Hoge kwaliteit melkschuim Weinig dagelijks onderhoud
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Grande Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Intens en vol
Intense, pittige en donkere koffie Ideaal voor koffievariaties met melk Tonen van walnoot en chocolade

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>