Op de koffie bij... Banen in het Groen

Zodra je het kantoor van Banen in het Groen binnenstapt, is het net alsof je in een huiskamer terecht bent gekomen. Het voelt er prettig, sfeervol en bovenal: zeer welkom!

Dit is precies het gevoel wat Banen in het Groen wil geven aan kandidaten, wanneer zij langskomen voor een gesprek. En, de heerlijke koffie (of thee) van Gio Coffee maakt deze ervaring helemaal compleet.

Lees hier over de ervaring van Banen in het Groen en doe inspiratie op voor je eigen koffiehoek!

baneninhetgroen

Het groene arbeidsbemiddelingsbureau

Banen in het Groen bemiddelt personeel in de groene sector. Dit zijn bijvoorbeeld hoveniers en groenvoorzieners.

Sjon (Intercedent) en zijn collega’s vinden het enorm belangrijk een persoonlijk gesprek op kantoor te voeren. Met een lekkere kop koffie nemen zij de tijd voor de kandidaat, met als doel: de perfecte baan vinden!

Wil je meer weten over onze klant? Bekijk de website van Banen in het Groen. 

Naar de website>

Gio Coffee proefplaatsing

Uitstekende service

Altijd een werkende koffiemachine, koffie op voorraad en een bekend contactpersoon: dat klinkt als de service Gio Coffee. Goed geregeld.

Eens in de 4 weken gaat onze vertegenwoordiger langs om de koffie bij te vullen. We controleren dan ook altijd de koffiemachine; moet er een filter vervangen worden? Dan regelen we dit meteen.

We zijn flexibel, wanneer er een andere smaak koffie gewenst is, of iets extra's, nemen we dit ook mee. En dat overtuigde Banen in het Groen om over te stappen van koffieleverancier.

De service van Gio Coffee>

"Wat wij belangrijk vinden in de service: goede communicatie, duidelijkheid en snel bereikbaar voor eventuele hulp.”

baneninhetgroen

Koffiehoek inspiratie

En dit is hem dan, de stijlvolle koffiehoek van Banen in het Groen. Dat werkt lekker! En dat doen ze met de volgende producten:

  • De mooie Lagundo Lattiz sluit naadloos aan op de rest van het interieur.
  • De Gio Grande koffiebonen, waarmee ze de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s en koffie’s zetten, worden bewaard in een mooie glazen pot.
  • En de bijproducten zoals koeken, suikersticks en roerstaafjes worden in de kasten onder de koffiemachine bewaard. Zo staat alles binnen handbereik!

“De kwaliteit bij Gio Coffee is, vergeleken met onze oude koffieleverancier, vele malen beter,” deelt Sjon. “Daarnaast is het onderhoud uitstekend geregeld. Zo controleert degene die ons komt bevoorraden ook altijd of we nog iets extra’s nodig hebben, zodat alles er weer goed bij staat.”

Ben je benieuwd welke koffiemachine er goed in jouw koffiehoek past? Bekijk ons gehele aanbod hier.

Gio Coffee bijproducten om de koffiehoek compleet te maken

Bijproducten

Inspiratie gekregen door de koffiehoek van Banen in het Groen? We hebben een groot assortiment producten om ook jouw koffiehoek helemaal af te maken. 

“Naast de koffie hebben wij ook nog diverse andere producten, zoals verschillende koekjes en nougat. Ook hebben wij thee, suiker, roerstaafjes en nog een aparte melkmachine naast de koffiemachine staan. Vooral de melkmachine is erg goed!” aldus Sjon. 

Benieuwd naar de Lattiz of onze andere producten? Ontdek ze via de button of download het bijproductenmagazine.

Ontdek onze bijproducten>

Bekijk magazine

Contact

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee