Service tot in het keukenkastje

Wat mag jij van ons verwachten als klant van Gio Coffee? We vertellen het je graag! Want naast de lekkerste koffie leveren we natuurlijk ook de beste service. We leggen je in vijf stappen uit wat we daaronder verstaan:

Gio Coffee koffiespecialist legt uit hoe de koffiemachine werkt

1. Volledige ontzorging

Als we het doen, dan doen we het goed. Daarom krijg je bij ons standaard het totaalpakket: premium service, onderhoud en altijd gevulde keukenkastjes. Oftewel, volledige ontzorging. Zo garanderen we dat jij altijd kunt genieten van de beste koffie. Dat doen we met een team van onze eigen specialisten. Mocht je koffiemachine onverhoopt toch niet doen wat je van hem verwacht? Geen zorgen! Binnen no-time hebben we jouw koffiemachine weer up en running.

Gio Coffee Ingrediëntenvertegenwoordiger bij bus

2. Levering tot in het keukenkastje

We beloven je dat jij altijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Hoe we dat doen? We zorgen ervoor dat je keukenkastjes altijd zijn gevuld, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Op een afgesproken moment, vaak eens in de maand, komt jouw vaste koffiespecialist langs om alle keukenkastjes aan te vullen. Hij kent jullie koffiebehoefte als geen ander en weet dus precies wat jullie nodig hebben. Daarnaast is hij jullie vaste aanspreekpunt mocht er iets zijn. Zo weet je dus altijd bij wie je terecht kunt. Wel zo fijn!

3. Samen maken we Social Impact

Steeds meer bedrijven hebben de wens om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Maar ook veel van hen weten niet precies hoe ze dit vorm kunnen geven. Gio Coffee helpt je, met hetgeen je toch altijd al doet: koffiedrinken!

Iedere kop koffie telt

Voor iedere kop koffie die jij drinkt, doneren wij namelijk €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. Jij bepaalt zelf welk doel dit is: HulpHond Nederland, Nationaal Ouderenfonds of Jantje Beton. Zo maakt ook jouw bedrijf positieve impact!

Impact op mondiaal niveau

Naast impact op nationaal niveau, maken we ook impact op mondiaal niveau. Zo zijn al onze koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw kop koffie of thee niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur.

""
Logo Social Impact - Gio Coffee
Gio Coffee Collega geniet van een kop latte macchiato

4. Perfecte koffiekwaliteit gegarandeerd door onze eigen huisbarista

Al onze koffiemelanges worden met zorg samengesteld door onze eigen huisbarista. Zo ontstaan de meest heerlijke en unieke smaakbelevingen die iedere kop koffie tot een waar feest maken. Maar het stopt niet bij het samenstellen van de koffiemelanges. Ze houdt ook de kwaliteit van onze koffie nauwlettend in de gaten. Zo garanderen we een perfecte smaakbeleving. Telkens weer.

Gio Coffee koffiespecialist voert onderhoud uit aan een zakelijke koffiemachine

5. Alle kwaliteiten in je eigen huis

Naast een team van de beste koffiespecialisten, hebben we ook een team van de beste servicemonteurs. Zij kennen al onze koffiemachines door en door. Zo zorgen we ervoor dat, als je onverhoopt toch een storing hebt, we alle kennis in huis hebben om dat probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ook daar hoef je niks voor te doen. Service van de zaak.

Maak kennis met Gio Coffee!

Wil je kennismaken met Gio Coffee of heb je nog een vraag? Laat hieronder je gegevens achter.

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, I agree with the privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee