Klantverhalen in de zakelijke dienstverlening

Met veel tevredenheid en trots laten onder andere Crown Business Center, Hoens Creatieve en Iyuno Netherlands je zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bedrijven tot ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren. Voor elke bedrijf in is een koffieoplossing op maat!

koffiesituatie goed geregeld

Banen in het Groen

Altijd uitstekende koffie op voorraad en een goed bereikbare klantenservice! Dat was voor Banen in het Groen genoeg reden om over te stappen naar Gio Coffee. 

Urban Heroes Gio Coffee

Urban Heroes

Wat Urban Heroes het belangrijkste vindt in een koffieleverancier? Dat ze flexibel zijn, meedenken en alle zaken rondom koffie uit handen nemen. En dit vonden zij in Gio Coffee!

Gio Coffee klant Green Leaves

Green Leaves

Flexibiliteit, uitstraling en kwaliteit. Dat waren voor Green Leaves de belangrijkste pijlers om voor Gio Coffee te kiezen. Met veel freelancers in dienst is geen dag hetzelfde en dus ook de koffiebehoefte niet.

Gio Coffee klant Hoens Creative

Hoens Creative

Door de goede, persoonlijke service en authentieke smaak van de koffie, viel de keuze bij Hoens Creatieve op Gio Coffee. Een persoonlijke service die perfect past bij hun eigen bedrijfsfilosofie. 

Gio Coffee klant Expatax

Expatax

Een goede kop koffie voor je personeel en natuurlijk ook voor je klanten. Bij Expatax vinden ze het belangrijk dat iedereen ten alle tijden kan genieten van zijn of haar favoriete koffievariatie.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Crown Business Center

Crown Business Center koos voor Gio Coffee om de persoonlijke service, goede koffie en voordelen van de koffiemachine. Inmiddels staan er 18 koffiemachines verspreidt over verschillende locaties. 

Iyuno Netherlands BV Gio Coffee klant

Iyuno Netherlands BV

Als toonaangevende geluidsstudio is een goede kop koffie met verse koffiebonen voor Iyuno Netherlands onmisbaar. Zo genieten medewerkers én gasten dagelijks van hun favoriete koffievariatie. 

Koffiemachines voor zakelijke dienstverlening

Bij een professionele bedrijfsuitstraling hoort natuurlijk een stijlvolle koffiemachine. Een koffiemachine die past bij je bedrijf. Gio Coffee biedt een aantal stijlvolle koffiemachines die passen bij elk type bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Deze koffiemachines geven je bedrijf niet een alleen een goede indruk, ze geven ook heerlijke koffie! Voor elke relatie, klant of medewerker, is er wel een passende warme drank. Met deze koffiemachines zet je namelijk de meest uiteenlopende koffievariaties. Van espresso tot cappuccino en van thee tot warme choco. Perfect geschikt voor een bedrijven waar veel relaties over de werkvloer komen.

Voor elke bedrijfsruimte een koffiemachine op maat

De Gio Coffee koffiemachines zijn geschikt voor elke bedrijfsruimte. Of je nu een koffiemachine nodig hebt voor in de vergaderzaal, wachtruimte, showroom of voor in de kantine van je bedrijf. Door de slimme afmetingen is er voor elke bedrijfsruimte een geschikte oplossing te vinden. We helpen je hierbij graag met het vinden van de meest geschikte plek. Ook bieden we koffiemachines voor plekken waar geen vaste wateraansluiting is. Zo heb je alle vrijheid voor het creëeren van een perfecte koffiecorner. 

De juiste koffie voor het MKB

Het begrip zakelijke dienstverlening is erg breed en er vallen veel diverse MKB bedrijven onder deze branchenaam. De koffieoplossing die het beste bij jouw bedrijf past, kunnen we bij Gio Coffee daarom het beste individueel bepalen. Veel bedrijven gaan voor de luxe en kwaliteit van een koffiebonenmachine. Met koffie van verse koffiebonen krijg je een mooie créma laag op je koffie en espresso. Daarnaast proef je direct de intense smaak van verse koffie. De koffiegeur, die door het malen van de koffiebonen vrijkomt, creëert een echte totaalbeleving!

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>
Ontdek alle koffiemachines