Laat je verrassen door
de Trento Compact

Zakelijke instant koffiemachine met uniek designSnelle en compacte koffiemachine voor professioneel gebruik

Met de Trento Compact haal je een unieke koffiemachine in huis. De instant koffiemachine heeft een chique uiterlijk met Dutch Design. Het compacte formaat en de ongekend snelle zettijd maken de ultieme horeca beleving op het werk compleet.

Uniek design

Uniek design

Door de combinatie van een vol zwart uiterlijk met glazen paneel en chrome details is dit een echte eyecatcher in iedere bedrijfsomgeving.

Intelligente uitgifte

Intelligente uitgifte

De verlichte keuzeknoppen en het grote glazen gebruikersdisplay maken de Trento Compact niet alleen mooi, maar ook super eenvoudig in gebruik.

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Download

De Trento Compact instant koffiemachine

Het ultieme gemak van instant koffie en de exclusieve smaak van de Gio Coffee instant melanges komen samen in deze unieke koffiemachine. Dit maakt de Trento Compact de beste keuze voor ieder bedrijf waar dagelijks de lekkerste instant koffie wordt gedronken. De snelheid en ruime variatie zijn een belangrijk voordeel voor grote bedrijven. Daarnaast behoeft deze koffieautomaat minimaal onderhoud.


 • Compacte instant koffiemachine

 • Eyecatcher met Dutch Design

 • Zet supersnel verse koffie

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers5 - 50 gebruikers

Zetsnelheid8 seconden

Aanbevolen kopjes per dag250 kopjes

Koffiereservoir500 gram

Capaciteit afvalbakn.v.t.

Inhoud waterreservoirn.v.t.

Specificaties

Afmetingen51,5 cm diep
32 cm breed
52,4 cm hoog

Gewicht25 kg

Verbruik1750 watt

Aansluiting

Waterleiding

Functies

 • Koffiekan functie
 • Gescheiden (heet-) wateruitgifte
 • Volautomatisch reinigingsprogramma
 • Intelligente uitgifte verlichting
 • Energiespaarstand

Opties

 • Onderkast (met/zonder koud-waterunit)
 • Diverse betaalsystemen
Ervaar ultiem gemak

Ervaar ultiem gemak

Koffie wanneer je wilt, hoe je het wilt. Eenvoudige bediening, ruime keuze en verder geen gedoe.

Klaar voor je het weet

Klaar voor je het weet

Snel een lekkere bak koffie? Kies de koffie met 1 druk op de knop. 8 seconden later geniet je van jouw koffie.

Veel smaakvariatie

Veel smaakvariatie

Met de dubbele koffiemelange container heb je de keuze uit twee koffiemelanges. Deze machine verveelt nooit!

Vraag meer
informatie aan over
de Trento Compact

Kies voor de Trento Compact en ontvang:

✔Gratis installatie en bezorging van je koffiemachine
✔ Een welkomstpakket t.w.v. € 100,-
✔De levering van al je koffiebenodigdheden gratis

Vraag meer informatie aan
Vraag meer<br> informatie aan over<br> de Trento Compact

De lekkerste oploskoffie met de Trento Compact Instant koffiemachine

 

Koffiemachine voor iedere bedrijfsomgeving door compact formaat

De Trento Compact is een toevoeging aan de bestaande vriesdroog koffiemachine lijn van Gio Coffee. Deze in Nederland ontworpen en geproduceerde koffiemachine past letterlijk in iedere bedrijfsomgeving. Steeds meer bedrijven vragen om een koffiemachine van compact formaat. Hier geeft Gio Coffee het antwoord op met de introductie van de Trento Compact. Een bijkomend voordeel van deze vriesdroog automaat is dat hij speciaal ontworpen is om onder een keukenkastje te passen en je hem nog makkelijk kunt bijvullen. Met de Trento Compact drink je vanaf vandaag instant koffie met horeca gevoel op de werkvloer.

De beste koffiemachine voor veel zakelijke koffieliefhebbers

Het grote koffiereservoir van 500 gram maakt de Trento Compact geschikt voor bedrijven tot 75 koffiedrinkers. Deze koffiemachine biedt een totaaloplossing voor koffie op het werk. Of de voorkeur uitgaat naar koffie, espresso of juist een cappuccino. Jij vraagt, de Trento Compact bedient. En dat al vanaf 8 seconden. De snelheid maakt deze koffiemachine perfect voor koffiepauzes waarbij in een korte tijd veel mensen tegelijk koffie pakken. Maar ook voor een vergadering. Met de standaard kannen- en theefunctie heb je tijdens een vergadering altijd koffie en thee bij de hand. Dat is nog eens effectief werken met deze all-round koffiemachine.

Eenvoudig koffie zetten op het werk

Gemak dient de mens. Eén druk op de knop en jouw lekkere kopje koffie is gezet. Het heldere display geeft eenvoudig aan hoe je de koffiemachine bedient. Iedere koffievariatie heeft zijn eigen toets. De speciale verlichting van deze toetsen maakt dat deze instant koffieautomaat ook in minder verlichte ruimtes tot zijn recht komt. Door de eenvoudige bediening is deze koffiemachine zeer geschikt voor diverse openbare ruimtes en wisselend publiek.

Een mooie koffiemachine voor iedere werkplek

De Trento Compact heeft een uniek eigen design. De combinatie van een vol zwart uiterlijk, vierkante verlichte toetsen, glazen paneel en chrome details maken deze koffiemachine als geen ander. De automaat komt overal tot zijn recht. In zowel een keuken, bedrijfshal als verzamelgebouw is de Trento Compact gegarandeerd een eyecatcher. Deze Dutch Design koffiemachine geeft jouw kopje koffie de beleving mee die het verdient.

Drink de koffievariatie met de juiste koffie melange

De Trento Compact is de ideale machine voor fijnproevers. Doorgaans worden ‘pure’ koffies het liefst gedronken met verfijnde koffiemelanges die vol zijn van smaak. Koffies met melk daarentegen vragen meer om een stevige en donkere koffiemelange. Om die reden hebben we in de Trento Compact een dubbele koffie ‘container’ toegevoegd. Hierdoor hoef je dus geen keuze meer te maken. Je kunt vanaf nu twee verschillende koffiemelanges drinken, uit één koffieapparaat. Voor ieder wat wils.

De beste instant koffie: de Supremo koffiemelange

De verfijnde, hoogwaardige Supremo instant koffiemelange, is de nieuwe instant melange van Gio Coffee. Deze vriesdroog koffie past perfect bij de Trento Compact voor de pure koffievariaties. De Supremo geeft de smaakbeleving van een filterkoffie, maar biedt het gemak en de snelheid van een instant koffiemachine. Met de Supremo instant melange drink je de beste instant koffie op kantoor. Benieuwd geworden naar deze koffie? Vraag hier een gratis koffieproeverij aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de Trento Compact?

Vraag hier gratis aan

Offerte aanvragen voor de Trento Compact

Informatie aanvragen over de Trento Compact