Barista

Een stijlvolle koffiehoek

Jouw koffiehoek ziet er met de Barista Display geordend uit. Zoeken naar melk en/of suiker is dus niet meer nodig. Dankzij de houten zijkant, heeft het display een natuurlijke uitstraling. Deze stijlvolle display is, met een compacte afmeting van 49 x 17 x 57 cm, gemakkelijk naast elke koffiemachine of achterwand van je koffiehoek plaatsen.

Alle koffieproducten bij de hand

Het display is van lichtgewicht materiaal. Zo zet je deze eenvoudig op een vergadertafel, kantinetafel of bij de ontvangstruimte. En, er is genoeg ruimte voor alle kleine producten als suikersticks, roerstaafjes en melkcupjes. Het Barista Display, is ook los bestelbaar voor €59,95.

Vul je Barista Display met:

Gio-Coffee-Suikersticks
Eenvoudig een zoetere smaak Extra fijn en lost snel op In handige dispenserdoos
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe
Cup-A-Soup voor op kantoor
Keuze uit diverse smaken Lekker tussendoortje Duurzaam geteelde ingrediënten

Veelgestelde vragen

 • Waar komt Gio Leaves thee vandaan?

  Gio Leaves is afkomstig uit het Nilgiris gebied ten Zuiden van India. Daar worden de theebladeren zorgvuldig verbouwd op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages en met de hand geplukt.

 • Wat is het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee?

  Het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee ligt in de soort theebladeren en het verwerkingsproces van deze theebladeren. Wil je hier meer over weten? We schreven er een uitgebreide blog over!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.