Cup A Soup Groente soep Gio Coffee Zakelijk

Cup-a-Soup op het werk

Cup-a-Soup is tegenwoordig een must-have in iedere koffiehoek. Het geeft je nieuwe energie en is heerlijk als tussendoortje of bij de lunch. Bij Gio Coffee hebben we twee soorten: de bekende kleine sachets en de grote vendingzakken. De vendingzakken zijn geschikt voor de bijbehorende automaat.

Om ervoor te zorgen dat ieder zijn of haar favoriete smaak kan kiezen, hebben we diverse smaken: Chinese tomaat, tomaat, champignon, kip, kerrie, rundvlees, erwt, groente, Hongaarse goulash, prei crème, Franse ui, champignon zeewier, kip met gember en pittige tomaat. Kortom: genoeg keuze!

Zorgvuldig gekozen leverancier

Er is met uiterste zorgvuldigheid gekozen voor Cup-a-Soup als leverancier. Zowel bij Cup-a-Soup als bij Gio Coffee is duurzaamheid een belangrijk onderdeel. Cup-a-Soup gebruikt alleen duurzaam geteelde groenten in de soepen en werken samen met boeren die milieubewust verbouwen.

Alles voor bij de Cup-a-Soup:

Gio Coffee beker glas
Ideaal voor koffie of thee Perfecte laagjes met een latte Stijlvolle glazen
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.