Variatie in je koffiehoek met Barista Haver

Met de licht gezoete Barista Haver van Friesche Vlag zet je in een handomdraai de lekkerste cappuccino's voor je collega's en/of klanten. 

Wist je dat Haver duurzamer geproduceerd wordt dan amandelmelk? Het wordt het meest gebruikt als alternatief voor koemelk. Zo zorgen we ook beter voor het milieu!

Friesche Vlag - Barista Havermelk header

De perfecte schuimlaag op je cappuccino

De Barista Haver is speciaal ontwikkeld zodat iedere cappuccino een mooie schuimlaag krijgt die langer blijft zitten én lekkerder smaakt dan normale melk.

Bied je collega's en klanten variatie aan in je koffiehoek en verras ze met Barista Haver!

Ideaal voor je koffiemachine

De Friesche Vlag Barista Haver werkt zeer goed samen met onze koffiemachines. Bij andere soorten kan de koffiemachine eerder verstopt raken - dit is verleden tijd met de Barista Haver van Friesche Vlag.

Naast een perfecte schuimlaag op je cappuccino heb je dus ook minder zorgen om het onderhoud. Twee vliegen in één klap! 

Maak je koffiehoek compleet

Gio-Coffee-Suikersticks
Eenvoudig een zoetere smaak Extra fijn en lost snel op In handige dispenserdoos
Candarel zoetstofsticks Gio Coffee Zakelijk
Alternatief voor suiker Net zo zoet als suiker Perfect gebalanceerd
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe
Cup-A-Soup voor op kantoor
Keuze uit diverse smaken Lekker tussendoortje Duurzaam geteelde ingrediënten

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Hoe vaak moet ik een koffiemachine reinigen?

  Het dagelijks onderhoud aan een koffiemachine is afhankelijk van de zetmethode en de melksoort. Bij een koffiebonenmachine moet je bijvoorbeeld het residubak legen. Ook de melksoort is bepalend voor het onderhoud. Zo heeft verse melk meer dagelijks onderhoud nodig dan melktopping.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.