Creamesticks koffie zakelijk

Geniet van romige koffie

Met deze handige creamersticks heeft iedere koffiedrinker de mogelijkheid om zijn kop koffie milder en romiger te maken. Ideaal als jouw koffiemachine geen (verse) melkfunctie heeft. De hoeveelheid is perfect afgestemd op één kop koffie. De creamer lost snel en gemakkelijk op, zo is een paar keer roeren al genoeg is!

Altijd voldoende voorraad

Bij Gio Coffee gaan we voor volledige ontzorging: we nemen zoveel mogelijk zorgen rondom de koffie uit handen. Op vaste momenten komt er een ingrediëntenvertegenwoordiger langs om alle producten weer bij te vullen. Hier hoef je zelf niks voor te doen! Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van heerlijke koffie.

Maak de koffiehoek compleet:

Gio-Coffee-Suikersticks
Eenvoudig een zoetere smaak Extra fijn en lost snel op In handige dispenserdoos
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.