Gio Coffee Glazen servies voor koffie en thee zakelijk

Thee- en koffieglazen voor op het werk

Als je de beleving rondom jouw koffie of thee op kantoor compleet wilt maken, zijn de glazen van Gio Coffee ideaal. De glazen zijn zowel voor koffie als thee geschikt. Gezien thee namelijk het liefst uit een glas wordt gedronken, kunnen deze glazen echt niet ontbreken in de koffiehoek.

Naast glazen hebben we ook nog Gio Coffee kopjes, zowel voor koffie als espresso.

Geniet van perfecte melklagen

Wist je dat een latte macchiato uit meerdere koffie- en melklagen is opgebouwd? In deze transparante glazen kun je de verschillende lagen van deze koffievariatie perfect zien. Zo creëer je eenvoudig een horeca beleving op de werkvloer. Verras je collega’s, klanten of gasten met een heerlijke latte macchiato!

Maak je koffiehoek compleet met:

Gio Coffee Barista Workstation
Altijd een nette koffiehoek Voor alle kleine koffieproducten Gemakkelijk uitneembaar
Gio Coffee kopjes porselein Overzichtspagina
Keuze uit verschillende kopjes Verkrijgbaar met of zonder schotel Warmtevaste kopjes
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.