Lees alles over thee

Met Gio Leaves als ons eigen theemerk, vertellen we je natuurlijk graag alles over thee. Weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen zwarte, groene en rooibos thee? Of ben je benieuwd naar de meest gedronken theesmaken op de werkvloer? Je leest het allemaal in de blogs over thee.

Verschillende soorten theesmaken met Gio Leaves

Dit wist je nog niet over thee

Wat voor koffie een barista is, is voor een thee een theesommelier: de persoon die alles weet. Want wist jij bijvoorbeeld dat alle thee wordt gemaakt van dezelfde plant? Alleen kruidenthee, zoals Rooibos, is niet afkomstig van de Camellia Sinensis. In deze blog vertellen we je vijf dingen die jij nog niet wist over thee!

Gio Leaves thee plantage

Wat is het verschil tussen zwarte, groene en rooibos thee?

Thee, het is er in alle soorten en smaken: zwarte, groene en rooibos thee. Bijna allemaal worden ze gemaakt van dezelfde soort theebladeren. Maar hoe komen al deze theesoorten dan aan een verschillend smaakprofiel? We vertellen je het in deze blog!

Ontdek Gio Leaves thee voor op kantoor

De drie meest gedronken theesmaken

Thee, het is er in alle soorten en smaken. Groen, zwart, rooibos of thee met een extra smaakbeleving. Maar welke theesmaken zijn nu echt favoriet en moet jij zeker in je koffie- en theecorner hebben staan? We nemen je, aan de hand van onze eigen ervaringen met Gio Leaves, mee in de drie meest gekozen theesmaken.