Thee, het is er in alle soorten en smaken. Als je voor het theeschap staat in een willekeurige supermarkt is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Groen, zwart, rooibos of thee met een extra smaakbeleving. Welke theesmaken zijn er nu echt favoriet en moet jij zeker weten in je koffie- en theecorner hebben staan? We nemen je, aan de hand van onze eigen ervaringen met Gio Leaves, mee in de drie meest gekozen theesmaken.

Sfeerbeeld-Gio-Leaves-Groene-Thee-Lemon-Zakelijk.png

Green tea Lemon

Een trend die de laatste jaren steeds meer opkomt is de groene thee. Groene thee is afkomstig van de Camellia Sinesis en rijk aan veel vitamines en antioxidanten. Niet de standaard groene thee, maar speciaal deze met een toon van citroen is favoriet. Een heerlijk frisse theemelanges die het bittere uit de groene thee haalt. Wist je daarnaast dat groene thee geen calorieën bevat? Een gezond energiemoment dus, dat zelfs bij zou dragen aan een betere gezondheid.

Sfeerbeeld-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Everyday-Zakelijk.png

Everyday

De naam ‘everyday’ zal je misschien niet meteen bekend voorkomen, maar English blend hoogstwaarschijnlijk wel. Het zijn allemaal benamingen voor een theemelange van 100% zwarte thee. Net als de groene thee is ook zwarte thee afkomstig van de Camellia Sinesis. Hoe het dan kan dat deze thee er zo anders uitziet? De theebladeren voor zwarte thee worden geoxideerd. Dat geeft ze hun zwarte kleur en volle, donkere smaak. Zo is de Everyday terecht een allemansvriend.

Sfeerbeeld-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Forest-Fruits-Zakelijk.png

Forest Fruits

We zagen het net ook al voorbijkomen, smaaktoevoegingen aan thee zijn favoriet. Met name de fruitige smaaktoevoegingen. Denk aan aardbei of de bergamot in Earl Grey, maar de populairste is toch wel bosvruchten. Een heerlijk friszoete theesmaak met een licht kruidige ondertoon. Perfect met een koekje erbij voor in de koffiepauze. Een terechte favoriet voor de echte zoetekauw.

Wat we hieruit kunnen concluderen? Zorg er altijd voor dat er een groene thee, klassieke zwarte thee en zwarte thee met een fruittoon in de theedoos of theedisplay te vinden is. Kleine moeite, groot plezier! Wil je eerst samen met jouw collega's Gio Leaves zelf proeven? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proefpakket aan. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste keuze maakt.

Vraag een gratis proefpakket aan>

Ontdek alle theesmaken