Koffiemachines van Zwitserse kwaliteit

Er maken veel verschillende mensen gebruik van een koffiemachine op het werk. Logisch dat de koffiemachine hierdoor veel te verduren krijgt. Daarom is het verstandig om te gaan voor een koffiemachine die speciaal is ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Met een Swiss Made koffiemachine ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit.

Actie
Franke-A600-Overzichtspagina.png
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Exclusieve espressomachine met melk Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €18.450,- €16.605
Actie
Franke-A400-Overzichtspagina
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Optimale hygiëne door EasyClean Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €13.450,- €12.105
Actie
Franke-A800-Overzichtspagina
Koffiebonen | 50 tot 200 koffiedrinkers
Topprestaties bij hoge aantallen Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €20.250,- €18.225
Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 1

Een stijlvolle Swiss Made koffiemachine

In Zwitserland weten ze wat kwaliteit is. Het is niet voor niks dat Swiss Made producten al jaren lang bekend staan om hun lange levensduur. Naast kwaliteit weten ze ook wat design is. Hiermee heb je met een Swiss Made koffiemachine altijd een mooie koffiemachine in je bedrijf staan. Dit is belangrijk voor een professionele bedrijfsuitstraling; zeker als de koffiemachine centraal op de werkplek staat. Bekijk hierboven alle stijlvolle Swiss Made koffiemachines!

Bekijk de koffiemachines>

Ga voor Swiss Made kwaliteit

‘Swiss Made’ geeft aan dat het een kwalitatief product is, dat gemaakt is in Zwitserland. Er zijn strenge controles op het gebruik van deze benaming. Alleen zo kunnen ze de kwaliteit waarborgen en de exclusiviteit behouden. Gio Coffee streeft ernaar om de beste koffie op het werk voor iedereen mogelijk te maken. Hierbij is de koffiemachine van groot belang. De invloed van een goede koffiemachine doet veel met de smaak van de koffie. Daarnaast kiest Gio Coffee voor Swiss Made koffiemachines door de lange levensduur van de machines. Zo zijn er de minste koffiemachinestoringen met Swiss Made koffiemachines. Tenslotte vinden wij namelijk dat goede koffie altijd aanwezig moet zijn.

Gio Coffee - Koffiemachine Franke A600 - Etna koffiemachine

Horecakwaliteit met de Franke koffiemachines

De Franke koffiemachines worden gekenmerkt door hun uitmuntende Swiss Made technologie en veelzijdigheid. Duurzaam, efficiënt en zeer praktisch. In combinatie met vooroplopende innovaties als de FoamMaster en CleanMaster, geniet je onbezorgd van jouw favoriete koffievariaties. Met de verschillende uitvoeringen is er altijd wel een Franke koffiebonenmachine die perfect past bij jouw bedrijf.

Ontdek onze Franke koffiemachines>

Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 2

De stijlvolle Lucca koffiemachine

De Lucca koffiebonenmachine is tevens een koffiemachine met een grote koffiecapaciteit. De stijlvolle slanke vormgeving maken deze koffiemachine zowel zeer stijlvol als praktisch. In stijlvolle zwarte uitvoering en met een drukmeter aan de buitenzijde is de Lucca een pronkstuk in je bedrijf. Daarnaast is deze Swiss Made koffiemachine het topmodel van Gio Coffee door de vele mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid voor twee koffiemolens. Zo krijg je nóg meer koffieopties in het al zeer ruimte aanbod in koffievariaties.

Bekijk de Lucca koffiemachine>

Zwitserse kwaliteit en volledige ontzorging door Gio Coffee

Bij Gio Coffee hebben we een ruim assortiment aan Swiss Made koffiemachines te verkrijgen. Naast een koffiemachine van Zwitserse kwaliteit geniet je bij Gio Coffee iedere dag van verse koffiebonen en volledige ontzorging. Wil je meer informatie over één van onze Swiss Made koffiemachine of gewoon even kennismaken?

Vertel mij meer!>

Vraag meer informatie aan

Meer weten over een koffiemachine? Laat hier je gegevens met je vraag of opmerking achter. Wij beantwoorden deze binnen 1 werkdag.

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee