Ideale koffieoplossing

Kwalitatieve koffie, een professionele koffiemachine én de beste service. Met méér dan 10 jaar ervaring in de zakelijke koffiemarkt zorgen wij ervoor dat jij en je collega's kunnen genieten van een perfecte koffiebeleving!

Daarom Gio Coffee

VIBE icoon
Sterke cultuur
Barista kwaliteit koffie - Icoon
Barista kwaliteit
Vrijblijvend proeven - Icoon
Proef vrijblijvend
Levering door Nederland - Icoon
Gratis levering
Innovatie krachtig - Icoon
Innovatiekracht

Een sterke cultuur, met een nóg sterkere beleving van onze kernwaarden. Dat maakt ons een partner met wie je graag samenwerkt. Verbindend, innovatief, betrokken en energiek, maken onze VIBE. En die staat natuurlijk altijd centraal.

Trakteer jezelf op een heerlijke cappuccino of een romige Lungo! De professionele koffiemachines van Gio Coffee zetten het voor je. Met ons grote assortiment hebben we altijd een koffiemachine die perfect bij jou én je collega's past.

Wil je eerst de smaak van goede koffie proberen? Dat kan! Kom langs in ons Grand Café of nodig ons uit bij jou op kantoor. Zo kun je geheel gratis en vrijblijvend onze koffie proeven in Barista Mini Café. Maak jij je collega's blij met de lekkerste koffie?

Jouw ideale koffiemachine bezorgen en installeren we altijd gratis. Daarnaast nemen we uiteraard graag zo veel mogelijk zorgen voor je uit handen. Zo komen we elke maand bij je langs en leveren we de koffie en thee tot in het keukenkastje. Jij hoeft dus alleen nog maar te genieten van je kop koffie!

Onze huisbarista is altijd op zoek naar de lekkerste en meest vernieuwende koffiemelanges, maar ook onze koffiemachines blijven natuurlijk ook niet achter. Ons Business Development team is nieuwsgierig en zorgt voortdurend voor de meest unieke innovaties op iedere koffiemachine. Niets is ons te gek!

Energie op de werkvloer

Gio Coffee levert energie op de werkvloer: op kantoor, in de fabriekshal of thuis. Van de perfecte koffiemelange voor jouw bedrijf tot onze eigen Gio Leaves thee.

Altijd gevulde koffiecorner

Kies je voor Gio Coffee, dan kies je voor kwaliteit, luxe en volledige ontzorging. Wij regelen je volledige koffiecorner en zorgen ervoor dat jij altijd onbezorgd geniet van de lekkerste koffie op het werk.

Maak impact met koffie

De energie van Gio Coffee brengen we verder dan alleen de werkvloer. Daarom doneren we voor iedere kop koffie die jij drinkt €0,01 aan het goede doel!

Welk goed doel dat is, dat kies je zelf. Zo geef jij jouw energie door en maakt iedere kop Gio Coffee Social Impact!

Lees meer

Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken
Logo Social Impact - Gio Coffee

Laat je inspireren

Benieuwd welke koffiemachine het beste bij jouw branche en jouw bedrijf past? Lees dan gratis ons koffiemagazine. Hierin komen een aantal klanten aan het woord binnen jouw sector.

Niet leesbaar? Bekijk het magazine hier!

Gratis koffie proeven met collega's

We zouden Gio Coffee niet zijn zonder de beste koffie voor op de werkvloer. Voor ieder bedrijf. Want met al onze verschillende koffiemelanges is er altijd wel een smaak die perfect bij jou en je collega’s past!

Ben je benieuwd welke koffiemelange bij jouw bedrijf past? Eén van onze koffiespecialisten komt graag met het Barista Mini Café bij jou op locatie en neemt jou, samen met je collega’s, mee in onze wereld van koffie.

Vraag een proeverij aan>

Onze thee gratis proeven

Voor alle theeliefhebbers heeft Gio Coffee haar eigen theemerk: Gio Leaves! De ‘Classic Tea Blends’ lijn bevat de lekkerste klassieke smaken, die zijn samengesteld door onze eigen theekenners. Heerlijke thee van de beste kwaliteit die je met een gerust hart bij je collega’s of gasten op tafel zet.

Al onze thee is afkomstig van theeplantages in het Nilgiris gebied ten zuiden van India. Uiteraard zijn ook de theeplantages Rainforest Alliance gecertificeerd.

Gio Leaves proefpakket>

Een koffiemachine uitproberen

Bij de lekkerste koffie hoort natuurlijk ook de beste koffiemachine. Nu zeggen we natuurlijk graag dat onze koffie het lekkerste smaakt uit onze eigen koffieautomaten, maar dat is ook echt zo.

Onze koffiemachines worden namelijk zo afgesteld dat je de perfecte smaakbeleving krijgt. De perfecte smaakbeleving voor jou. Als je kiest voor Gio Coffee, profiteer je van gratis service en onderhoud gedurende de looptijd. Zorgeloos genieten!

Proefplaatsing koffiemachine>

Bakkie doen?

Wij regelen de koffie! Of thee natuurlijk. Kies hieronder jouw favoriete manier om contact met ons op te nemen.