Gio Coffee workstation voor een complete koffiecorner

Stijlvolle en opgeruimde koffiehoek

Alle bijproducten zijn met de Barista Workstation duidelijk zichtbaar en geordend. Zoeken naar melk en/of suiker is dus niet meer nodig. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en een professionele uitstraling. Deze stijlvolle workstation is, met een compacte afmeting van 53 x 37 x 47 cm, gemakkelijk naast elke koffiemachine te plaatsen.

Tafeldisplay voor alle koffieproducten

De workstation heeft een gemakkelijk uitneembare tafeldisplay. Deze zet je eenvoudig op een vergadertafel, kantinetafel of bij de ontvangstruimte. Handig voor alle kleine producten als suikersticks, roerstaafjes en melkcupjes. Deze, speciaal voor kleine koffieproducten ontwikkelde display, is ook los bestelbaar voor €14,95.

Vul de Barista Workstation:

Gio Coffee Melkcupjes
Lekker van Friesche Vlag Lange houdbaarheid Gemakkelijk te openen
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe
Hoppe koeken Gio Coffee
Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.