Gio Coffee pappierroldispenser voor een complete koffiecorner

Stijlvolle papierroldispenser 

Als je eenmaal een mooi ingerichte en afgewerkte koffiehoek op je werk hebt, wil je die natuurlijk ook schoonhouden. Bij Gio Coffee denken wij aan alles op het gebied van koffie. Daarom hebben wij ook een papierroldispenser in het assortiment. Zet deze handige dispenser naast je koffiemachine neer en stimuleer koffiedrinkers om de koffiehoek schoon achter te laten!

Bevordert de hygiëne op kantoor

Met de Gio Coffee papierroldispenser kan iedereen nu gemakkelijk een stuk papier afscheuren om de gemorste koffie direct op te ruimen. De papierroldispenser past uiteraard perfect tussen de rest van onze producten. Het glimmende, zwart gelakt kunststof geeft je koffiehoek een chique en professionele uitstraling.

Maak de koffiehoek compleet:

Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Gio Coffee RVS Bekerdispenser
Handig en stijvol Capaciteit van 100 bekers Aan de muur te bevestigen
BaristaDisplay_teaser
Een georganiseerde koffiehoek Voor alle kleine koffieproducten Makkelijk producten wisselen

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.