Gio Coffee Magazinepakket voor bij de koffie

Een compleet koffiemoment

Een koffiemoment is een moment van ontspanning. Een moment voor jezelf, waarop je echt even kunt genieten. Om dit koffiemoment zo optimaal mogelijk te maken, heeft Gio Coffee magazinepakketten. Hiermee geniet jouw klant, relatie of medewerker, tijdens een heerlijk kopje koffie, van zijn of haar favoriete magazine. De magazinepakketten ontvang je 13 keer per jaar met een jaarabonnement. Wil je nergens aan vast zitten? Ze zijn ook elke maand los te bestellen!

Magazinepakket voor bedrijven

Het magazinepakket is samengesteld uit diverse soorten magazines. Van sport en interieur tot beauty en elektronica. Allemaal vol met nieuws, trends, interviews en verhalen. Enkele magazines uit het Gio Coffee magazinepakket zijn: Vogue, LINDA., vtwonen, Quote, Men’s Health, Computer Totaal, JAN, Autovisie, Elle en Marie Claire. Deze uitgebreide samenstelling maakt de magazinepakketten ideaal voor bedrijven die een diverse doelgroep over de vloer krijgen. Perfect voor een wachtruimte of leestafel!

Maak het koffiemoment compleet:

Gio Coffee kopjes porselein Overzichtspagina
Keuze uit verschillende kopjes Verkrijgbaar met of zonder schotel Warmtevaste kopjes
Hoppe koeken Gio Coffee
Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje
Gio Coffee Stroopwafels
Vers vanuit de bakkerij Heerlijk voor bij de koffie Verras je klanten en bezoekers

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.