Gio Coffee koppenwarmer voor ieder bedrijf

Een unieke koffiebeleving

Geniet van jouw favoriete koffievariatie uit een voorverwarmde kop! Met de Gio Coffee koppenwarmer geef je iedere kop koffie een extra beleving mee. De koppenwarmer heeft twee hitteplaten waar je tot wel 36 koppen mee kunt verwarmen. Ideaal: de hitteplaten zijn afzonderlijk te gebruiken. Dat bespaart energie!

Passend in iedere koffiehoek

Iedere koffiecorner is anders en daarom is de koppenwarmer te plaatsen in verschillende opstellingen: los, dubbel of in combinatie met de melkkoeler. Zo past hij altijd perfect in jouw koffiecorner én natuurlijk naast de koffiemachine.

Maak de koffiehoek compleet:

Gio Coffee Magazinepakket
Compleet koffiemoment 5 verschillende magazines Elke maand een nieuw pakket
Gio Coffee kopjes porselein Overzichtspagina
Keuze uit verschillende kopjes Verkrijgbaar met of zonder schotel Warmtevaste kopjes
Gio Coffee beker glas
Ideaal voor koffie of thee Perfecte laagjes met een latte Stijlvolle glazen

Veel gestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat verstaan jullie onder service en onderhoud?

  Onder service en onderhoud verstaan we alles wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij iedere dag kunt genieten van de lekkerste koffie. Service en onderhoud zit bij Gio Coffee dan ook altijd standaard inbegrepen.