Gio Coffee kopjes porselein voor koffie en thee zakelijk

Stijlvol voor ieder bedrijf

Om de koffiebeleving compleet te maken, zijn de espresso- of koffiekopjes van Gio Coffee ideaal. Het witte porselein met de zwarte afwerking, zorgt voor een professionele en stijlvolle uitstraling. Maak meteen een goede indruk op jouw klanten of gasten met een heerlijke kop koffie!

Naast kopjes hebben we ook nog Gio Coffee glazen: perfect voor een latte macchiato of thee!

In meerdere formaten verkrijgbaar

De kopjes van Gio Coffee zijn verkrijgbaar in zowel espresso- als koffieformaat. De espresso variant is kleiner, zodat de hoeveelheid koffie perfect past. Naast dat het de koffiebeleving compleet maakt, houdt een porseleinen kop ook de warmte beter vast. De kopjes zijn verkrijgbaar met of zonder schoteltjes.

Maak de koffiebeleving compleet:

Gio Coffee Magazinepakket
Compleet koffiemoment 5 verschillende magazines Elke maand een nieuw pakket
Gio Coffee beker glas
Ideaal voor koffie of thee Perfecte laagjes met een latte Stijlvolle glazen
Hoppe koeken Gio Coffee
Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.