Gio Coffee stroopwafels voor bij de koffie

Ambachtelijke Goudse stroopwafels

De Gio Coffee stroopwafels zijn gemaakt van échte roomboter met een heerlijke kern van suikerstroop. Iedere dag weer worden de stroopwafels vers bereid door onze stroopwafelleverancier. Al sinds 1968 bakken zij, met veel zorg, verse stroopwafels van hoge kwaliteit. Heerlijk voor bij een espresso of cappuccino van Gio Coffee!

De lekkerste stroopwafels op de werkvloer

Bij Gio Coffee staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat zie je terug in onze producten. Bij voedingsproducten is versheid één van de belangrijkste vereisten: alleen als iets vers is, heb je écht kwaliteit. Zo leveren we iedere week vers gebrande koffiebonen, maar ook bij de stroopwafels doen we er alles aan om deze zo vers mogelijk te leveren. Een stroopwafel is op zijn lekkerst als deze nog vers en knapperig is, daar is geen twijfel over mogelijk.

Maak het koffiemoment compleet:

Gio Coffee Magazinepakket
Compleet koffiemoment 5 verschillende magazines Elke maand een nieuw pakket
Gio Coffee kopjes porselein Overzichtspagina
Keuze uit verschillende kopjes Verkrijgbaar met of zonder schotel Warmtevaste kopjes
Hoppe koeken Gio Coffee
Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.