Beker deksels voor de Gio Coffee kartonnen bekers

Voorkom het morsen

Met de stijlvolle zwarte bekerdeksels, kun je jouw Gio Coffee kartonnen beker gemakkelijk afsluiten en overal mee naar toe nemen zonder te morsen. Naast dat je met een bekerdeksel minder snel morst, blijft de koffie ook langer warm. Door de handige drinkopening aan de bovenkant van de deksel kun je meteen van jouw koffie genieten. Ideaal voor collega’s die veel onderweg zijn!

Zorgeloos genieten

Bij Gio Coffee vinden we het belangrijk dat jij echt zorgeloos kunt genieten. Daarom komt op een vast moment één van onze ingredïentenvertegenwoordigers langs om de voorraad aan te vullen. Koffie, melk, suiker en natuurlijk bekerdeksels, we zorgen ervoor dat je ten alle tijden kunt genieten van heerlijke koffie!

Combineer de bekerdeksels met:

Gio Coffee Barista Workstation
Altijd een nette koffiehoek Voor alle kleine koffieproducten Gemakkelijk uitneembaar
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Gio Coffee RVS Bekerdispenser
Handig en stijvol Capaciteit van 100 bekers Aan de muur te bevestigen

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.