RVS Bekerdispenser

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

De bekerdispenser van Gio Coffee is niet alleen praktisch, maar heeft daarnaast ook een stijlvolle uitstraling. Doordat je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen, bespaar je hiermee ook nog eens ruimte. Plaats de bekerdispenser naast jouw koffiemachine en maak het pakken van een beker een stuk gemakkelijker.

Altijd voldoende koffiebekers op het werk

De bekerdispenser heeft een capaciteit van 100 koffiebekers. Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf is dat ongeveer twee tot drie dagen aan koffie. Op een afgesproken moment komt één van onze ingrediëntenvertegenwoordigers langs om de bekers, maar ook eventueel andere producten bij te vullen. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van de lekkerste koffie!

Passend bij de RVS bekerdispenser:

Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
io Coffee bekertray
Koffie voor 6 collega's Draagt makkelijk Sterk en duurzaam kunststof
Gio Coffee bekerdeksels
Ideaal voor koffie-to-go Altijd warme koffie Comfortabel en hygiënisch

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.