Gio Coffee Bekertray

Duurzame bekertrays voor op de werkvloer

Met de handige en strak afgewerkte bekertray van Gio Coffee neem je eenvoudig koffie of thee mee voor maar liefst 6 collega’s tegelijkertijd. De bekertrays zijn gemaakt van sterk en duurzaam kunststof, waardoor ze lang meegaan en je niet elke pauze een nieuwe bekertray heeft te gebruiken. Door de opgehoogde zijkanten is de bekertray daarnaast ook gemakkelijk van de tafel te pakken. 

Gemakkelijk koffie vervoeren zonder te morsen

Zodra je veel koffiebekers tegelijkertijd vast moet houden, is de kans groot dat je bij het openen van de deur koffie morst. De bekertray is hiervoor de ideale oplossing: je hebt hiermee altijd nog één hand vrij. Naast dat je geen koffie over je kleding morst, houd je de werkvloer ook een stuk schoner!

Passend bij de bekertray:

Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Bamboe roerstaafjes
Milieuvriendelijke roerstaafjes Past perfect bij de bekerdeksels 100% bamboe

Veelgestelde vragen

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.