Vind jouw ideale koffieoplossing met Gio Coffee

Jij en je collega's willen iedere dag genieten van de beste koffie. Maar je hebt geen zin om daar zelf ook iedere dag mee bezig te zijn. Ontdek nu de koffieoplossingen van Gio Coffee en geniet altijd onbezorgd van een heerlijke kop koffie!

Bekijk klantcases>

Ben je werkzaam in een andere branche? Bekijk alle koffiemachines

Witkamp BV - fruit en groente importeur en exporteur

Witkamp

Witkamp, importeur en exporteur van groente en fruit, besloot op zoek te gaan naar een nieuwe koffieleverancier nadat ze merkten dat niet iedereen tevreden was over de koffie op kantoor.

Met verschillende koffiewensen verdeeld over het bedrijf kozen ze uiteindelijk voor een op maat gemaakte koffieoplossing van Gio Coffee.

Bekijk koffieoplossing>

Hoogendoorn Meubelbouw en Timmerbedrijf

Hoogendoorn MBI

Stel je voor, je drinkt zelf geen koffie, maar hebt wel de belangrijke taak om de nieuwe koffieleverancier te kiezen. Dat was de situatie van Corne Hoogendoorn, Director Operations van Hoogendoorn MBI.

Om die reden koos hij voor een proefplaatsing van Gio Coffee. ‘Iedereen was enthousiast, dus we hebben de koffiemachine gewoon laten staan’.

Bekijk koffieoplossing>

Het logistieke koffiemagazine

Bekijk alle koffieoplossingen én meer in ons logistieke koffiemagazine speciaal voor de logistieke branche.

Download magazine>

Ben je niet werkzaam in de logistiek?

Uiteraard helpen we je ook in andere branches graag aan een perfecte koffieoplossing. Vind jouw ideale koffiemachine in slechts 1 minuut!

Doe de keuzehulp

Spaar met Social Impact voor het Nationaal Ouderenfonds

Maak ook Social Impact!

Voor iedere kop koffie die jij drinkt, doneren wij €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. Jij kiest zelf voor welk doel jullie sparen: het Nationaal Ouderenfonds, Jantje Beton of Hulphond Nederland.

Kies en maak impact. Iedere kop koffie telt.

Meer over Social Impact>

Wat werkt lekker voor jou?