De ideale koffieoplossing voor Uitgeverij Deviant

Je kunt pas het maximale uit je medewerkers halen als je ze het maximale biedt. Daar geloven ze in bij Uitgeverij Deviant. Om die reden viel de keuze dan ook op verse bonenkoffie van Gio Coffee. Daarnaast voorziet de Lucca koffiebonenmachine met zijn veelzijdigheid natuurlijk ook de liefhebber van een heerlijke kop thee of warme chocolademelk.

Lees meer>

Koffiecorner uitgeverij Deviant Gio Coffee

Samen staan ze sterk

Met meer dan 100 collega’s wordt de klus geklaard door meerdere Lucca koffiebonenmachines. Verdeeld over de verschillende ruimtes in het monumentale, oude pand van Uitgeverij Deviant geniet iedereen op verschillende momenten op de dag van zijn of haar favoriete koffievariatie. De favoriet? De gewone zwarte kop koffie en sterke espresso! Maar ook van de extra opties van de Lucca wordt dankbaar gebruikt gemaakt. Denk aan een heerlijke kop warme choco op een koude winterdag.

Uitgeverij Deviant klantcase Gio Coffee

Een uitgeverij met een hart voor onderwijs

Grote kans dat jij ook wel eens les hebt gehad uit één van de methodes van Uitgeverij Deviant! De educatieve uitgeverij ontwikkelt methodes voor generieke vakken binnen het MBO, VO, praktijkonderwijs en VSO. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en persoonlijk contact met de betrokken docenten en leerlingen. Met trots dragen ze hun steentje bij aan beter onderwijs.

Van deze producten geniet Uitgeverij Deviant:

Melktopping Gio Coffee
80% magere melk Romige laag melkschuim Minimale reinigingstijd
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Grande Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Intens en vol
Intense, pittige en donkere koffie Ideaal voor koffievariaties met melk Tonen van walnoot en chocolade

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>