Bepaal hier jouw ideale koffiemachine

Koffiemachines passend bij ieder bedrijf

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines voor zakelijk gebruik. Dit bewijzen de machines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Wij bieden een breed scala aan zakelijke koffiemachines die passen bij ieder bedrijf uit alle sectoren. Of je nu goede koffie wilt aanbieden in je beautysalon, kantoor of in het onderwijs. Over smaak valt niet te twisten, over de kwaliteit van onze machines ook niet. Wij streven naar de meest superieure koffieautomaat voor je bedrijf. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. Dit maakt dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanvulling voor iedere koffiehoek op het werk.

Van koffiebonenmachines tot freshbrew-machines, van Zwitserse kwaliteit tot een strak Italiaans design. Wij presenteren de beste koffieoplossing voor in je bedrijfskantine of ontvangstruimte. Ondersteuning is inbegrepen voor een perfecte afstelling van onze professionele koffiemachines. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Kwalitatieve koffiebonenmachines

Om de beste koffie te zetten heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. Met een koffiebonenmachine drink je versgemalen koffie op een stijlvolle manier. Je hoeft niets zelf te doen. De kwalitatieve koffiebonenmachine zet razendsnel een heerlijk kopje koffie voor jouw personeel en bezoekers. Hierbij is de juiste temperatuur en waterdruk van groot belang. Gio Coffee levert enkel professionele koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Alleen hiermee kun je op kantoor genieten van écht goede bonenkoffie.

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Voor bedrijven met minder dan vijftien werknemers raden we de Verona koffiebonenmachine aan. Het compacte design maakt deze koffieautomaat uitermate geschikt voor kleine bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Met deze nieuwe machines kan je bovendien ook populaire koffievariëteiten zoals espresso of cappuccino zetten.

Gio Coffee is officieel partner van Jura.  Daardoor kun je kiezen uit de Jura X8 en WE8,  de Jura Impresa X6 of de Jura Impresa WE6. Is je bedrijfsruimte echt heel krap? Dan is de Verona of een van deze Jura koffiemachines de beste optie.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis koffieproeverij aan. Geef daarbij aan hoeveel medewerkers bij jouw organisatie werkzaam zijn.

Koffiemachines voor grote bedrijven

Voor middelgrote bedrijven met minder dan twintig medewerkers is de Lucca koffiebonenmachine ontwikkeld. Dit stijlvolle model heeft zich in korte tijd ontpopt tot de absolute smaakmaker. Deze innovatieve koffiebonenmachine heeft werkelijk alle functies die je kunt wensen.

Om een koffiekan voor een grote groep collega’s te zetten, kan je naast de Lucca ook de Palermo koffiebonenmachine gebruiken. Door de verstelbare tray kun je razendsnel een grote kan met heerlijke bonenkoffie vullen. Handig voor lange vergaderingen met grote groepen bijvoorbeeld! De Palermo koffiemachine is van Italiaanse kwaliteit. Een stijlvol koffieapparaat die koffie bereidt zoals dat in Italië gebeurt. Daarom is de Palermo voor het zetten van een pittige espresso ook de ideale koffiemachine op de werkvloer.

Freshbrew-koffiemachines

Voor een heerlijk kopje filterkoffie kies je een Gio Coffee freshbrew-machine. De perfecte waterhoeveelheid en temperatuur zorgen voor een perfect kopje koffie op kantoor. Ook de doorlooptijd is piekfijn ingesteld om je altijd exact dezelfde sterkte aan te kunnen bieden. Onze huisbarista stelt elke koffiemachine nauwkeurig voor je af. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Instantkoffiemachines

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie op het werk ’s ochtends? Onze snelle instantkoffiemachines bieden uitkomst. De zettijd van slechts acht seconden is ideaal voor korte pauzes. Naast traditionele zwarte koffie kan je ook kiezen voor warme choco of een simpele caffè latte. Kies voor een instant-koffiemachine van Gio Coffee.

Meer weten over een koffiemachine? Gio Coffee helpt je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.