Bepaal hier jouw ideale koffiemachine

Koffiemachines passend bij ieder bedrijf

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert koffiemachines van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit bewijzen de machines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Wij bieden een breed scala aan koffiemachines die passen bij ieder bedrijf. Over smaak valt niet te twisten, over de kwaliteit van onze machines ook niet. Wij streven naar superieure koffiemachines voor je bedrijf. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. Dit maakt dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanvulling voor iedere koffiehoek.

Van koffiebonenmachines tot freshbrew-machines, van Zwitserse kwaliteit tot een strak Italiaans design. Wij presenteren de beste koffieoplossing voor in je bedrijfskantine. Ondersteuning is inbegrepen voor een perfecte afstelling van onze koffiemachines. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Kwalitatieve koffiebonenmachines

Om de beste koffie te zetten heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. Met een koffiebonenmachine drink je versgemalen koffie op een stijlvolle manier. Je hoeft niets zelf te doen. De kwalitatieve koffiebonenmachine zet razendsnel een heerlijk kopje koffie voor je. Hierbij is de juiste temperatuur en waterdruk van groot belang. Gio Coffee levert enkel koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Alleen hiermee kun je op kantoor genieten van écht goede bonenkoffie.

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Voor bedrijven met minder dan vijftien medewerkers raden we de Verona koffiebonenmachine aan. Het compacte design maakt deze koffiemachine uitermate geschikt voor bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Met deze nieuwe koffiemachines kan je bovendien ook een lekkere espresso zetten.

Gio Coffee is officieel partner van Jura.  Daardoor kun je kiezen uit de Jura X8 en WE8,  de Jura Impresa X6 of de Jura Impresa WE6. Is je bedrijfsruimte echt heel krap? Dan is de Verona of een van deze Jura koffiemachine een goede keuze.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis koffieproeverij aan. Geef daarbij aan hoeveel medewerkers je op kantoor hebt.

Koffiemachines voor grote bedrijven

Voor middelgrote bedrijven met minder dan twintig medewerkers is de Lucca koffiebonenmachine ontwikkeld. Dit stijlvolle model heeft zich in korte tijd ontpopt tot de absolute smaakmaker. Deze innovatieve koffiebonenmachine heeft werkelijk alle functies die je kunt wensen.

Om een koffiekan voor een grote groep collega’s te zetten, kan je naast de Lucca ook de Palermo koffiebonenmachine gebruiken. Door de verstelbare tray kun je razendsnel een grote kan met heerlijke bonenkoffie vullen. Handig voor lange vergaderingen met grote groepen bijvoorbeeld! De Palermo koffiemachine is van Italiaanse kwaliteit. Een stijlvolle koffiemachine die koffie bereidt zoals dat in Italië gebeurt. Daarom is de Palermo voor het zetten van een pittige espresso ook de ideale koffiemachine.

Freshbrew-koffiemachines

Voor een heerlijk kopje filterkoffie kies je een Gio Coffee freshbrew-machine. De perfecte waterhoeveelheid en temperatuur zorgen voor een perfect kopje koffie. Ook de doorlooptijd is piekfijn ingesteld om je altijd exact dezelfde sterkte aan te kunnen bieden. Onze huisbarista stelt elke koffiemachine nauwkeurig voor je af. Zo heb je zelf geen omkijken naar je koffiemachine.

Instantkoffiemachines

Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie ’s ochtends? Onze instantkoffiemachines bieden uitkomst. De zettijd van slechts acht seconden is ideaal voor korte pauzes. Naast traditionele zwarte koffie kan je ook kiezen voor warme choco of een simpele caffè latte. Kies voor een instant-koffiemachine van Gio Coffee.

Meer weten over een koffiemachine? Gio Coffee helpt je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.