Hoogendoorn MBI

‘Onze oude koffiemachines hadden we al een jaar of 10 staan en begonnen langzaam stuk te gaan. Ook hadden we twee verschillende soorten koffiemachines. Boven stond een andere soort koffieautomaat dan beneden. Ik wilde daar geen onderscheid meer tussen maken. We werkten op dat moment al samen met Gio Coffee voor de ingrediënten en dus besloot ik alles bij Gio Coffee te doen’, aldus Corne Hoogendoorn, directeur productie. .

Lees meer>

Koffiecorner Hoogendoorn MBI

Een koffiebonenmachine mét ongekende snelheid

Bij Hoogendoorn was de koffiebehoefte duidelijk: overal dezelfde koffiemachine met goede koffie én een hoge capaciteit. De keuze viel op bonenkoffie voor de beste kwaliteit. Een zetmethode die niet bekend staat als de allersnelste, maar waar de Lucca koffiebonenmachine uniek is in zijn soort. Met een zetsnelheid van 20-25 seconden en een capaciteit tot wel 75 gebruikers, was de keuze snel gemaakt.

Maar naast goede koffie zetten kan de Lucca nog meer. Heet water, warme chocolademelk, cappuccino, latte macchiato. Zo geniet eenieder van zijn of haar favoriete koffievariatie.

De expertise van Hoogendoorn MBI

Hoogendoorn MBI is een timmerbedrijf dat zich richt op twee takken van sport: interieurbouw en maritieme betimmeringen. Op interieurgebied kun je bij hen terecht voor onder andere kantoren, hotels, ziekenhuizen en studentenhuizen. Voor maritieme doeleinden verzorgt Hoogendoorn het totaalconcept. Van vloer, wanden en platfonds tot stoffering en installatiewerkzaamheden.

Deze producten gebruikt Hoogendoorn MBI

Melktopping Gio Coffee
80% magere melk Romige laag melkschuim Minimale reinigingstijd
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Grande Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Intens en vol
Intense, pittige en donkere koffie Ideaal voor koffievariaties met melk Tonen van walnoot en chocolade

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>