Trento Large koffiemachine

De stijlvolle en professionele Trento Large is de grootste instant koffiemachine binnen het assortiment. Door de grote ingrediënten containers kun je eindeloos combineren om de lekkerste koffievariaties samen te stellen. De snelle zettijd zorgt ervoor dat de koffieautomaat op drukke momenten snel grote hoeveelheden verse koffie kan zetten. Dit maakt de Trento Large ideaal voor bedrijven met veel medewerkers die tegelijkertijd pauze houden.

Koffiemachine-Trento-Medium-Gio Coffee-Instant koffieautomaat
gio-coffee-trento-large-instantkoffiemachine-voor-bedrijven-design
gio-coffee-trento-large-instantkoffiemachine-voor-bedrijven-display
gio-coffee-trento-large-instantkoffiemachine-voor-bedrijven-lekbak

Specificaties

Specificaties

Lengte 60,5 cm
Breedte 37,5 cm
Hoogte 78 cm
Gewicht 33,8 kg
Verbruik 2.300 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 50 tot 100 gebruikers
Zetsnelheid 8 seconden
Kopjes koffie 320 per dag
Koffiereservoir 575 gram

Functies

Koffiekan functie
Gescheiden (heet-) wateruitgifte
Intelligente uitgifte verlichting
Volautomatisch reinigingsprogramma
Energiespaarstand

Opties

Diverse betaalsystemen
Bijpassende onderkast

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Choco
Heet water
Espresschoc
Caffè latte
Mochaccino
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-
Verona-Pro-Overzichtspagina

Verona Pro

Koffiebonen | 5 tot 10 | Melktopping
Compacte koffiemachine Heerlijke koffievariaties met melk Meest verkochte koffiebonenmachine
Koopprijs: €1.740,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Grootste instant koffieautomaat in het assortiment

De Trento Large is, als de grotere broer van de Trento Small en Trento Medium, de grootste en sterkste instant koffiemachine in het assortiment. Deze instant koffiemachine is geschikt voor veel gebruikers en door de snelle zettijd heb je binnen 8 seconden een heerlijke kop koffie. Dankzij de extra grote ingrediënten containers hoef je gedurende de dag amper om te kijken naar deze koffiemachine.

Enorme keuze uit koffievariaties

Met de Trento Large zet je niet alleen heerlijke zwarte koffiespecialiteiten, maar ook koffie met melkvariaties. Van espresso tot latte macchiato en op de koude winterdagen een lekkere kop warme chocolademelk. Stel zelf de sterkte van de koffie in en bepaal de verhouding tussen koffie en melk. Altijd de perfecte kop koffie voor jouw medewerkers, klanten en leveranciers.

Ideale koffieautomaat voor grote bedrijven

Het lange wachten op een kop koffie is door de snelle zettijd van de Trento Large verleden tijd. Met een drankuitgifte van 8 seconden heb je in no-time een heerlijke verse kop koffie. De instant koffieautomaat levert op drukke momenten snel grote hoeveelheden verse koffie en is dus ideaal voor bedrijven waar veel medewerkers tegelijkertijd pauze houden. Nooit meer lange wachtrijen voor de koffiemachine.

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke koffiemachine

Een groot voordeel van de Trento Large instant koffiemachine is dat er na het zetten van een kop koffie geen afval achter blijft. Zo hoef je nooit de residubak te legen. Doordat de Trento Large is voorzien van een volautomatisch reinigingsprogramma houd je de koffiemachine eenvoudig in topconditie. Met één druk op de knop reinig je volautomatisch de mixers en ventieldoppen. Erg onderhouds- en gebruiksvriendelijk!

Met één druk op de knop

Met vijf ingrediënten containers behoort vrijwel iedere koffievariatie tot de mogelijkheden van de Trento Large instant koffiemachine. Er is een apart reservoir voor koffie, choco, melktopping, creamer en suiker. De gebruiker kan hierdoor met één druk op de knop gelijk melk of suiker toevoegen aan de koffie. Zo is de koffie meteen volledig naar wens!

Vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan

Ben je benieuwd naar wat de Trento Large instant koffiemachine kan betekenen voor jouw bedrijf? Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een koffiemachine uitproberen. Hoe het werkt? We plaatsen geheel vrijblijvend een koffiemachine bij jou op kantoor met 30 dagen bedenktijd. Zo kunnen alle collega’s op hun gemak de koffie proeven en ervaren. Wil je nooit meer anders? Dan laten we de koffiemachine staan! Ben je toch niet overtuigd? Dan halen we hem gewoon weer bij je op.