Gio Coffee - koffiemok 19CL

Ga voor een moderne uitstraling

De stijlvolle uitstraling van de Gio Coffee mok staat perfect naast elke koffiemachine op het werk. Maak de koffiebeleving van collega's en klanten compleet door heerlijke koffie of thee te serveren in een moderne mok. 

Naast de Gio Coffee mok hebben we ook Gio Coffee glazen of kleinere kopjes: de perfecte maat voor iedere koffievariatie! 

Ideaal voor koffievariaties met melk

Drink je graag cappuccino's of latte macchiato's met een heerlijke laag melkschuim? Dan is een Gio Coffee mok ideaal: met 25 cl inhoud is er genoeg ruimte voor de melkschuim. Bewaar je de porseleinen mokken in een koppenwarmer? Dan houden deze langer de warmte vast. Zo kunnen jij, collega's en klanten optimaal genieten! 

Maak de koffiebeleving compleet:

Gio Coffee Magazinepakket
Compleet koffiemoment 5 verschillende magazines Elke maand een nieuw pakket
Hoppe koeken Gio Coffee
Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje
Gio Coffee koppenwarmer voor ieder bedrijf
Iedere kop perfect op temperatuur Stijlvol Gio Coffee ontwerp Past in iedere koffiecorner

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.