Zakelijk koffiezetapparaat

Zakelijk koffiezetapparaat

Zoek je een zakelijk koffiezetapparaat? En dan niet één die vieze koffie geeft, maar echt lekkere koffie natuurlijk. Dan is een koffiezetapparaat met verse bonen op de zaak de oplossing!

Gemiddeld drinken Nederlanders ongeveer drie koppen koffie per dag, zowel thuis als op het werk. Helaas is de kwaliteit van koffie op het werk vaak matig tot slecht te noemen. Bij Gio Coffee geloven wij in goede koffie, ook op het werk.

Ook steeds meer werknemers hechten belang aan lekkere koffie op de zaak. Goede koffie wordt daarom ook vaak gezien als een belangrijke secondaire arbeidsvoorwaarde. Werknemers die goede koffie drinken voelen zich beter gewaardeerd en zijn daardoor gemotiveerder.

Bovendien is het met een smakelijke bak koffie een stuk fijner praten met een (nieuwe) klant of zakenrelatie. Een lekkere warme drank  draagt namelijk bij aan een positief gevoel.

Een goed zakelijk koffiezetapparaat

Bij goede koffie hoort ook een goed zakelijk koffiezetapparaat. Gio Coffee biedt een uniek all-in model, waarbij onze koffieadviseurs het juiste koffiezetapparaat adviseren op basis van het koffiegebruik van de organisatie. Deze koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd door leveranciers in Zwitserland, Italië en Nederland.

Het all-in concept houdt in dat wij het juiste koffiezetapparaat bij je organisatie neerzetten. Je hoeft hier dus geen investering voor te doen. Op basis van het koffiegebruik krijg je precies de juiste hoeveelheid koffie. Wij zorgen dat je nooit meer zonder koffie hoeft te zitten.

Een zakelijk koffiezetapparaat moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt tenslotte niet te veel tijd kwijt zijn aan het schoonmaken ervan. En mocht er iets kapot gaan, dan komen onze monteurs zo snel mogelijk langs om het te repareren of een vervangend apparaat neer te zetten.

Wil je ook een goed zakelijk koffiezetapparaat?

Kijk in ons overzicht koffiemachines of vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op om je alles te vertellen wat je wilt weten over zakelijke koffiezetapparaten.

Gepubliceerd op 30 april 2014 door

Plaats een reactie

Wordt niet getoond

2 Reacties op "Zakelijk koffiezetapparaat"