De ideale koffiemachine in de logistiek

Ieder bedrijf is anders. Met meer dan 10 jaar ervaring in de logistieke branche, heeft Gio Coffee de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf. Lees meer over onze koffieoplossingen bij verschillende bedrijven in jouw sector.

Bekijk klantcases>

Ben je werkzaam in een andere branche? Bekijk alle koffiemachines

Witkamp BV - fruit en groente importeur en exporteur

Witkamp

Als importeur en exporteur van groente en fruit, levert Witkamp aan een groot klantenbestand. Van een hotel in Kenia tot diverse supermarkten in Nederland.

Om alles in goede banen te leiden, werkt het loodspersoneel beneden aan het uitleveren van de orders en zorgen de collega's boven op kantoor voor de inkoop en verkoop. Twee verschillende werkplekken die vragen om twee verschillende koffieoplossingen.

Lees meer>

Hoogendoorn Meubelbouw en Timmerbedrijf

Hoogendoorn MBI

We zeiden het al: ieder bedrijf is anders. Waar Witkamp op zoek was naar een verschillende koffiemachines voor verschillende werkplekken, besloot Corne Hoogendoorn van Hoogendoorn MBI dat hij niet langer onderscheid wilde maken tussen de collega's in de werkplaats en op kantoor.

Maar voor een bedrijf van 130 medewerkers is niet zomaar iedere koffieoplossing geschikt. En natuurlijk heb je met zoveel koffieliefhebbers ook een verwachting van de service van de koffieleverancier.

Lees meer>

Het logistieke koffiemagazine

Lees alle klantcases én meer in ons logistieke koffiemagazine speciaal voor de logistiek.

Download magazine>

Ben je niet werkzaam in de logistiek?

Uiteraard helpen we je ook in andere branches graag aan een perfecte koffieoplossing. Ontdek jouw ideale koffiemachine

Gio Coffee koffie zorgt voor een goede werksfeer

5 redenen voor goede koffie op kantoor

Goede koffie is onmisbaar op iedere werkplek. Zo worden we bewezen productiever van de dosis cafeÏne in een kop koffie én zorgt een goede koffiemachine voor tevreden collega's.

Lees de blog>

Man geniet van kop Gio Coffee

Hoe kies ik de beste koffiemachine?

Bij de keuze voor een nieuwe koffiemachine ga je niet over een nacht ijs. Er zijn namelijk veel dingen waar je aan moet denken bij de aanschaf van een nieuwe koffieautomaat voor op werkvloer.

Lees de blog>

Wat werkt lekker voor jou?